Fredag 2020 07 17

2020-07-17

Djupt ner i Kaninhålet med vidd över rummet i tid.

Fredagsmys den 17:e Maj för att travestera Erdogan som inte hade Turkar på månen 1615 som flög dit med ballong.

Nu är det hög tid att börja att läsa mellan raderna.

Stöd på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström.

https://www.youtube.com/watch?v=M8MhjYetjWg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0u-NgDO26wX2ZYRbBCVPimL85k5Y1fkVBKQY81ZRTQgUaoDCuc1SVadf0

Fredagsmyset inleds med ett citat om det goda samarbetet mellan ABB och Kina, samtidigt som svenska politiker pratar om restriktioner och sanktioner mot... Kina.

Hur klokt är det att ha nationella säkerhetsintressen på servrar lagrade i andra länder, trots Sveriges subventionerade energi? Det politiska etablissemanget går samman för att bevara eländet.

Telekominfrastrukturen klarar sig utan religiösa och andra hemliga samfund, men gäller motsatsen?

Gunilla Von Hall påstår att Saudiarabien "tvingas" lyfta kvinnors slöja, men är det inte så att sekulariseringen har drivits på av Mohammad Bin Salman? Splittringen av Islam går inte längre så bra för Djupa staten.

Sven-Erik Alhem och Peter Althin opinionsbildar om Palmemordet. Vad exakt var det Peterson sa gällande Stig Engström, Thulehuset/Skandiahuset och Stay Behind-rörelsen? Maxwell, Hambro Bank, Sydafrika och relaterat får vi anledning att återkomma till senare.

Trump hotar med sanktioner mot Ryska Nord Stream 2 och TurkStream, gasledningarna som förändrar en del gällande strategiska naturresursflöden.

Motioner har för många år sedan kommit upp i riksdagen om riskerna med mobilstrålning, men eftersom politikerna går i täringslivets ledband har det inte blivit så mycket mer med den saken.

Därefter tillbaks till Kina, ABB och dammar.

Himmler, Dulles, Wallenberg och telekominfrastruktur - kan underrättelsetjänsterna i Kina, Ryssland och USA ha missat kopplingarna mellan dessa?

Kina ambassad i Stockholm går till attack mot Utrikesminister Ann Linde och hennes påståenden om Hong Kong. Jemen kräver att vapenförsäljningarna i kriget ska klassas som krigsbrott.

Svenska folket har tyvärr inte ställt sig upp på något sätt mot allt som pågår, utan istället parkerat framför Allsång på Skansen och Mello. Är det en demokrati värd namnet? Folk måste höja sitt samhällsengagemang!

Historien, nutid och framtid. Vilken makt har den som kontrollerar historiebeskrivningen?

Fornnordisk mytologi - en handbok i maktutövande?

Crossfire Hurricane, kodnamnet för FBI:s undersökning om Trumps påstådda samarbete med Ryssland för att påverka presidentvalet 2016, tillkom på rättsligt inkorrekta grunder, nu måste frågor ställas om detta.

Varför ställer Mike Pompeo upp på glada bilder tillsammans med Xi Jinping?

Underrättelsetjänsternas varande ifrågasätts ännu en gång, med tanke på deras definitiva medvetenhet runt moraliskt bankrutt beteende.

Erdogan tänker göra moské av ett museum, så det blir en genomgång av Turkiets grundare Kemal Atatürk och händelserna kring den tiden (1920-talet), och vi landar i nutid om Bulgarien, Serbien, Azerbajdzjan och Armenien.

Sommarprataren Kjell A. Nordström, utbildad ekonom vid Wallenbergs handelshögskola, var rejält ute och cyklade i sitt prat om pengar, kapitalism och primitiva drifter.

Ett bättre lyssningstips än Sommar i P1 är Trey Gowdys podcast, som i senaste avsnittet pratade med Lindsey Graham: https://radio.foxnews.com/…/sen-graham-on-mueller-probe-tim…

Tack för alla era bidrag, delningar och stöd!

#fredagsmys #geopolitik

Djupt ner i Kaninhålet med vidd över rummet i tid.Fredagsmys den 17:e Maj för att travestera Erdogan som inte hade Turkar på månen 1615 som flög dit med ballong.Nu är det hög tid att börja att läsa mellan raderna.Stöd på Swish 076 118 25 68 mottagare är Caroline Engström

Posted by Carl Norberg on Friday, July 17, 2020

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram