Banalt Bondfångeri

2020-07-06

Ja, och det är ett allvarligt brutalt uppvaknande att bli mer medvetet medveten. Eftersom efter att ha torkat sömnen ur våra ögon, befinner vi oss stående på kanten av ett stup och vi tittar rakt ner i inget mindre än vad vi känner till som den skoningslösa ekonomiska undergången eftersom vi värderar så stor del av tillvaron i pengar - någonting som helts säkert kommer att slå tillbaka på oss - om vi misslyckas med att stiga upp enade tillsammans - men som enskilda individer - i vår sista kamp - den mot oss själva.

Men vi vet att i den sanning som bättre beskriver verkligheten - finns där inget "val". För vi är samlad kraft för kreativitet. Det är vi som vaknar från vår långvariga och håglösa dvala.

Vi som känner att saven stiger i våra saltförstenade ådror - vårt skepp är själva friheten - som känner de kraftfulla järtecken i denna stora show-down av diametralt motsatta intentioner som nu uppslukar mänskligheten - vi vet att det krävs ett orubbligt svar av oss själva på den ständigt förutseende frågan: "att vara eller inte vara"? Vi vet att svaret krävs och vad det är av oss själva som individer tillsammans - synkronicitet

Att leva är att vara. Men samtidigt till alla dessa uppenbara scener av förstörelse, finns scener som talar djärvt om helheten - alltet. Grekland visar att det finns en väg ut att människor kan enas även om detta första stapplande steg ännu inte har givits sin slutliga riktning. Men det visar nu även på möjligheten till byggandet av enighet kring stora humanitära insatser. Övervinna alla dessa plågande svagheter som ger klart bränsle för vampyrer att glupskt frossa i sig själva. Grekland kommer nu att resa sig mot banksystemet, det är nu mer eller mindre oundvikligt att ljuset från verkligheten kommer att sprida sig snabbt.

Ohämmade handlingar i barbari och tortyr har iscensatts för att stilla speglingar till uppdämda behov av våld, öppet. Sinneskontrollerade mentalfall går ännu på framfart i olika destruktiva excesser. Medan söner och döttrar till miljonärbankirer smuttar champagne från ishinkar i sex-stjärniga hotellbarer genom exploatering av miljontals svältande i utländska öknar. Kroppsöppningsorienteringens bottenlösa dekadenta stress skapar en alltmer galen värld.

Vi bör därför också alltid förvänta oss det oväntade i apokalyptiska tider som dessa. Förändrar vi oss själva så kan vad nämligen som helst hända.

Inom alla de utbrott som manifesteras med allt större frekvens, kan en symbol för ännu större utbrott märkas - en slags bärvåg av energi. En darrande rörelse i luften och på djupet av tillvaron. En enorm metamorfos stiger allt närmare ytan av alla mänskliga angelägenheter när människor börjar att ifrågasätta sina egna föreställningar och värderingar i en allt snabbare växande omfattning. Födslovåndorna av världen framöver. Det medvetna medvetandet stiger till ytan.

Det kan nu inte råda något tvivel om att det uppblåsta självförtroendet hos de emotionellt självförståelsemässigt oförmögna, för närvarande lider oupphörliga punkteringar av de ljusa pilarna från den kollektiva sanning som bättre beskriver verkligheten. Hela riket av vad vi känner som "status quo" gungar på sina gångjärn som en gunghäst ifrån Troja - och dörren i Rose&Bad märkt "Vi Som Bestämmer" hotas nu av att bli helt rubbad i sin gångbana.

Så är det, i denna tid av det 21: a århundradet, har vår välsignade planet Jorden blivit teaterscenen för en mäktig uppgörelse mellan diametralt motsatta krafter: de som tillsammans förverkligar skapande och de som ömsesidigt garanterar förstörelse. Helt antitetiska framtidsvisioner - allt spelat ut här och nu.

Det är ingen överraskning att de som ömsesidigt garanterar förstörelse har blivit något uppblåsta på förgiftade frukter från sin egen framgång.

En framgång utan motstycke, inte bara bland andra "ömsesidiga", utan nu även bland multinationella företag i allmänhet. I själva verket, avkänningen av möjlighet till att ytterligare öka sina imperium, att vara en del av det vinnande laget, har gjort att de kroppsöppningsorienterade nyligen förmedlat ett avtal med arkitekterna av "TTIP". Och anstiftat i ett bröllop gjort i helvetet, där den sataniska duon leds ut till tystnad, en gång för alla, men de har aldrig helt lyckas undertrycka energierna hos de som tillsammans förverkligar skapande.

Men ibland hos vissa av sina kunder kan det fortfarande finnas de som av misstag kan känna ett obehagligt styng av medvetande. En kort smärtsam glimt av sanning, vars ursprung oftast kan spåras tillbaka till de som tillsammans förverkligar skapande. Denna smärta är mycket irriterande - så de får bråttom att sätta allt i ljuset av ett sjukt påstående som gynnar ömsesidigt garanterad förstörelse, som när allt kommer omkring, garanterat skyddar mot anmaningar till sanning som beskriver verkligheten

Framgångsrikt seedat, underblåses detta "skuld / rädsla" bondfångeri obevekligt, orsakande att det att tar ett starkare grepp på psyket hos mänskligheten, tills de allra flesta hade tagit på sig att köpa en försäkring från "ömsesidigt garanterad förstörelse AB "..

Som det är, så har det tidigare visat sig inte vara så svårt att ställa till det så att mänskligheten rusar i motsatt riktning från den som informerar om blomningen av medvetet medvetande. Allt som behövdes var utarbetandet av ett banalt bondfångeri så att vi människor känner skuld över det som uppfyller våra enkla förmågor att känna glädje. Nu är tiderna förändrade och så är också vi människor eftersom den enda konstanten i tillvaron är förändring, vår tid att leva mer i verkligheten är kommen, den är nu.

Ja, och det är ett allvarligt brutalt uppvaknande att bli mer medvetet medveten. Eftersom efter att ha torkat sömnen ur våra ögon, befinner vi oss stående på kanten av ett stup och vi tittar rakt ner i inget mindre än vad vi känner till som den skoningslösa ekonomiska undergången eftersom vi värderar så stor del av tillvaron i pengar - någonting som helts säkert kommer att slå tillbaka på oss - om vi misslyckas med att stiga upp enade tillsammans - men som enskilda individer - i vår sista kamp - den mot oss själva.

Men vi vet att i den sanning som bättre beskriver verkligheten - finns där inget "val". För vi är samlad kraft för kreativitet. Det är vi som vaknar från vår långvariga och håglösa dvala.

Vi som känner att saven stiger i våra saltförstenade ådror - vårt skepp är själva friheten - som känner de kraftfulla järtecken i denna stora show-down av diametralt motsatta intentioner som nu uppslukar mänskligheten - vi vet att det krävs ett orubbligt svar av oss själva på den ständigt förutseende frågan: "att vara eller inte vara"? Vi vet att svaret krävs och vad det är av oss själva som individer tillsammans - synkronicitet

Att leva är att vara. Men samtidigt till alla dessa uppenbara scener av förstörelse, finns scener som talar djärvt om helheten - alltet. Grekland visar att det finns en väg ut att människor kan enas även om detta första stapplande steg ännu inte har givits sin slutliga riktning. Men det visar nu även på möjligheten till byggandet av enighet kring stora humanitära insatser. Övervinna alla dessa plågande svagheter som ger klart bränsle för vampyrer att glupskt frossa i sig själva. Grekland kommer nu att resa sig mot banksystemet, det är nu mer eller mindre oundvikligt att ljuset från verkligheten kommer att sprida sig snabbt.

Ohämmade handlingar i barbari och tortyr har iscensatts för att stilla speglingar till uppdämda behov av våld, öppet. Sinneskontrollerade mentalfall går ännu på framfart i olika destruktiva excesser. Medan söner och döttrar till miljonärbankirer smuttar champagne från ishinkar i sex-stjärniga hotellbarer genom exploatering av miljontals svältande i utländska öknar. Kroppsöppningsorienteringens bottenlösa dekadenta stress skapar en alltmer galen värld.

Vi bör därför också alltid förvänta oss det oväntade i apokalyptiska tider som dessa. Förändrar vi oss själva så kan vad nämligen som helst hända.

Inom alla de utbrott som manifesteras med allt större frekvens, kan en symbol för ännu större utbrott märkas - en slags bärvåg av energi. En darrande rörelse i luften och på djupet av tillvaron. En enorm metamorfos stiger allt närmare ytan av alla mänskliga angelägenheter när människor börjar att ifrågasätta sina egna föreställningar och värderingar i en allt snabbare växande omfattning. Födslovåndorna av världen framöver. Det medvetna medvetandet stiger till ytan.

Det kan nu inte råda något tvivel om att det uppblåsta självförtroendet hos de emotionellt självförståelsemässigt oförmögna, för närvarande lider oupphörliga punkteringar av de ljusa pilarna från den kollektiva sanning som bättre beskriver verkligheten. Hela riket av vad vi känner som "status quo" gungar på sina gångjärn som en gunghäst ifrån Troja - och dörren i Rose&Bad märkt "Vi Som Bestämmer" hotas nu av att bli helt rubbad i sin gångbana.

Så är det, i denna tid av det 21: a århundradet, har vår välsignade planet Jorden blivit teaterscenen för en mäktig uppgörelse mellan diametralt motsatta krafter: de som tillsammans förverkligar skapande och de som ömsesidigt garanterar förstörelse. Helt antitetiska framtidsvisioner - allt spelat ut här och nu.

Det är ingen överraskning att de som ömsesidigt garanterar förstörelse har blivit något uppblåsta på förgiftade frukter från sin egen framgång.

En framgång utan motstycke, inte bara bland andra "ömsesidiga", utan nu även bland multinationella företag i allmänhet. I själva verket, avkänningen av möjlighet till att ytterligare öka sina imperium, att vara en del av det vinnande laget, har gjort att de kroppsöppningsorienterade nyligen förmedlat ett avtal med arkitekterna av "TTIP". Och anstiftat i ett bröllop gjort i helvetet, där den sataniska duon leds ut till tystnad, en gång för alla, men de har aldrig helt lyckas undertrycka energierna hos de som tillsammans förverkligar skapande.

Men ibland hos vissa av sina kunder kan det fortfarande finnas de som av misstag kan känna ett obehagligt styng av medvetande. En kort smärtsam glimt av sanning, vars ursprung oftast kan spåras tillbaka till de som tillsammans förverkligar skapande. Denna smärta är mycket irriterande - så de får bråttom att sätta allt i ljuset av ett sjukt påstående som gynnar ömsesidigt garanterad förstörelse, som när allt kommer omkring, garanterat skyddar mot anmaningar till sanning som beskriver verkligheten

Framgångsrikt seedat, underblåses detta "skuld / rädsla" bondfångeri obevekligt, orsakande att det att tar ett starkare grepp på psyket hos mänskligheten, tills de allra flesta hade tagit på sig att köpa en försäkring från "ömsesidigt garanterad förstörelse AB "..

Som det är, så har det tidigare visat sig inte vara så svårt att ställa till det så att mänskligheten rusar i motsatt riktning från den som informerar om blomningen av medvetet medvetande. Allt som behövdes var utarbetandet av ett banalt bondfångeri så att vi människor känner skuld över det som uppfyller våra enkla förmågor att känna glädje. Nu är tiderna förändrade och så är också vi människor eftersom den enda konstanten i tillvaron är förändring, vår tid att leva mer i verkligheten är kommen, den är nu.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram