Catherine Herridge Berättar

2020-06-06

Sofia//

" Det här är viktigt nu.

Herridge har följt denna story sedan dag ett.
Samma story som svensk media helt tigit ihjäl.

https://twitter.com/CBS_Herridge/status/1268959660146655232…
Republican-led Senate Homeland Security and Governmental Affairs Committee authorizes
@SenRonJohnson
to issue subpoenas FBI Crossfire Hurricane, State Dept contact author “Steele Dossier” and unmasking by former government officials. +30 names READ
https://twitter.com/CBS_Herridge/status/1268957599539527680…

Samtidigt så börjar det bli panikartat hos de högre rangerna och hos guvenörer, borgmästare och Demokraterna i regeringen.

Man skriker nu att avspärrningar runt Vita huset måste bort, att en miljon människor ska protestera i Washington, Nationalgardets personal som ska lugna situationen vräks från hotellen de bott på och man kräver att de slängs ut ur DC.
Man försöker ge sken av att Trump är det gamla vanliga rasist, fascist, nazist men samtidigt har han allt mer av de svartas stöd och folkets stöd.
Folket köper inte att deras verksamheter och hem bränns ned. De köper inte att samma polis som för en vecka sedan användes emot dem för att bötfälla och arrestera dem om de inte höll avstånd eller hade munskydd nu enligt samma individer som använde polisen som ett vapen emot folket säger att polisen ska lösas upp och ingen kommer skydda er.
Corona botades på en vecka eller som somliga säger det är en biologisk attack på DC att samma människor som sa att ni måste hålla avstånd nu säger det motsatta.

Tänk nu en stund hur det tas emot av folket. Först försöker man avväpna folk och säger polisen ska skydda er och nu säger samma individer att polisen ska lösas upp eftersom de är en rasistiskt organisation. Det är ologiskt eller hur...panikartat till och med från makthavarnas sida och folket köper inte detta, de ser igenom det.

Så vad försöker nu företrädesvis Demokraterna och deras trogna göra? En öppen statskupp? Myteri? Treason? För att få bort fokus från vad då för något?
Från den story som svensk media undanhållit i flera år...

Det är många trådar i detta som vanligt men man försöker kastrera Trump och med alla till buds stående medel skapa kaos och det ser ut som om det är för att rädda sig själva.

Kommer Trump och hans administration hålla ihop detta? Ja det ser ut som det eftersom de har folket med sig.
Media försöker få dig att reagera istället för att tänka och koppla ihop händelser.
Det handlar inte om det som de vill ge sken av, det är större, mycket mycket större och därför är det viktigt att du lyssnar på flertalet röster nu.
Ett mycket bra tips är att helt stänga av svensk media som sedan dagen Trump tillkännagav sin kandidatur har visat svenska folket fel och helt frångått sitt uppdrag att vara objektiva.

Det kan bli en kaotisk vecka med mycket känslor och propagandisering av svenska folket och tyvärr kommer de flesta svenskar ännu svälja det med hull och hår.

För att sätta det i perspektiv... tänk om svenska kommuner gick ut och sa nu ska vi avskaffa polisen för att de är rasister och nazister. Ni med-borgare har hädanefter inget skydd, det är öga för öga tand för tand som är rättvisan som med-borgarna själva nu får ta ansvar för. Skulle du köpa detta? Att polisen försvann och kriminella element som gäng fyllde vakuumet efter polisen?
Om du inte skulle acceptera detta för Sverige varför tycker du att det är acceptabelt för USA?

TÄNK NU! innan det är olagligt.... Det handlar inte om George Floyd de bokstavligen pissar på hans grav..."

twitter.com
“Senate Governmental Affairs ranking member @SenGaryPeters on subpoenas FBI Russia probe, unmasking “We are facing a pandemic..Peaceful protests..across the country have been infiltrated by violent agitators...it is our Committee’s primary responsibility to address them.”@CBSNews”
“Senate Governmental Affairs ranking member @SenGaryPeters on subpoenas FBI Russia probe, unmasking “We are facing a pandemic..Peaceful protests..across the country have been infiltrated by violent agitators...it is our Committee’s primary responsibility to address them.”@CBSNews”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram