Nasdaq & Kinesiska Företag

2020-06-06

Nasdaq Inc:s ägare måste jubla

Var man inte till och med huvudägare

Kina och Huawei används som bekant som förklarning till de beteenden som den djupa staten har. Här har vi ytterliggare ett exempel på det.

Att Hong Kong nu betraktas som en del av Kina gör ju inte saken sämre

"Trump-administrationen har åtagit sig att se till att alla amerikanska företag och investerare kan agera på lika villkor med resten av världen. Som en del av den pågående ansträngningen applåderar jag Nasdaq för att ha krävt att revisionsföretag ska se till att alla noterade företag följer internationella rapporterings- och inspektionsnormer.
Nasdaqs tillkännagivande är särskilt viktigt med tanke på ett mönster av bedrägliga redovisningsmetoder i Kina-baserade företag. För att skydda amerikanska investerare och amerikansk nationell säkerhet, agerade president Trump för att stoppa investeringen av amerikanska federala anställdas pensionsfonder i kinesiska företag. Talmannen instruerade också presidentens arbetsgrupp för finansiella marknader att studera olika praxis hos kinesiska företag noterade på de amerikanska finansmarknaderna.
Amerikanska investerare bör inte utsättas för dolda och otillbörliga risker förknippade med företag som inte följer samma regler som amerikanska företag. Nasdaqs åtgärder borde fungera som modell för andra utbyten i USA och runt om i världen."

The Trump Administration is committed to ensuring that all American businesses and investors can operate on a level playing field with the rest of the world. As part of this ongoing effort, I applaud Nasdaq for requiring auditing firms to ensure all listed companies comply with international reporti...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram