Wallmark Lyfter Fram Urwitz

2020-05-31

För de som ser..

Wallmark;

"För alla som inte har Ängelholmssidor i sin lokaltidning kan berättas om dagens fina uppslag där finansmannen Gabriel Urwitz nu ökar kapitalet i den stipendiefond han inrättat för att premiera särskilt duktiga studenter vid sin gamla gymnasieskola. Med ytterligare 100 000 kan Rönneskolan nu dela ut 25 000 mot tidigare 10 000 om året. Den första mottagaren från 2008 uppmärksammas också. Efter att ha pluggat och doktorerat i Lund befinner han sig nu på en forskningstjänst i USA. Flit och dygd!

För alla som inte har Ängelholmssidor i sin lokaltidning kan berättas om dagens fina uppslag där finansmannen Gabriel Urwitz nu ökar kapitalet i den stipendiefond han inrättat för att premiera särskilt duktiga studenter vid sin gamla gymnasieskola. Med ytterligare 100 000 kan Rönneskolan nu dela ut 25 000 mot tidigare 10 000 om året. Den första mottagaren från 2008 uppmärksammas också. Efter att ha pluggat och doktorerat i Lund befinner han sig nu på en forskningstjänst i USA. Flit och dygd!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram