Svensken Sväljer

2020-04-08

– Nej, det är Sveriges mest överförskrivna och överkonsumerade läkemedel! Vi i Norden har låga halter av D-vitamin, men det verkar vi ha blivit anpassade för att klara. Tillskott av D-vitamin hjälper inte alls mot allt det som man trodde för några år sedan./ Agnes Woldermort.

Alltså denna kvinna måste bli årets förvillare och hon behöver aldrig backa upp en enda sak som hon säger för hon står ovanför detta och är en särskild grupp som aldrig behöver stå till svars.

Så tänk nu en stund. För hundra år sedan åt svenskarna fet fisk och mer naturliga livsmedel så då klarade vi nog våra d-vitaminbehov bättre tack vare dessa livsmedel. Det här hade varit mycket intressant att få belägg för faktisk men tills det är klarlagt så drar vi logiska slutsatser...Något som Woldermort inte gör.

Så Woldermort säger nu att vi blivit anpassade till att ha låga nivåer av D-vitamin och ingen reagerar.
Nu lämnar vi alla andra uppenbara felaktigheter som kommer ut Woldermorts tryne åt sidan...

Det mest skrämmande är att svensken sväljer. Det går alltså att trycka ner hur mycket skit i halsen på svensken och den fortsätter okritiskt att svälja... Inget ifrågasättande inget intresse av att hålla sig själva informerade.

Tugga och svälj rakt av och offra din egen hälsa för att Agnes Woldemort säger att det som ger dig hälsa och naturligt skydd är farlig och dyrt för dig. Köp lite plastrpyttlar och fredagsmys istället.

-Årets förvillare var det Bill sa Bull...
-Ja du Bull sa Bill och årets kvinna blev hon ju dessutom för ett tag sedan.
-Ja nu är det tydligt Bill sa Bull vem som håller i trådarna i Skogstibble för att hålla husfolken i bojor.
-Men du Bull tillade Bull, kommer du ihåg när gammelmormor var liten? Då åt både husfolk och katter strömming istället för pasta och ris... det var tider det...
-Ja sa Bill men strömmingsvagnen i Skogstibble är borta.. Men jag gissar att Woldermort ändå sitter hemma och trycker i sig strömmingar för glatta livet hon är en sådan där som inte lever som hon lär ut är jag säker på sa Bull.

(Citatet från Woldemort är från Expressen och 15 myter om... )

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram