Medicinsk Game Changer

2020-04-08

SS//

" Klorokin är en gamechanger sa Trump.
Hans Pepfar, Global Fund, Gates, och DNC kopplade task force motsäger honom och vill INTE att klorokin ska komma folket till handa.

Igår tog detta en mycket intressant vändning när helt vanliga grävande människor började gräva fram helt öppen information om att Klorokin dessutom används för så kallade strålskador och skador av cancerbehandling. Mer om detta lär komma.

Game changer var ordet han använde och det kan inte undgår någon att det är två läger här nu och vilka som inte vill att denna medicin ska användas för då förlorar de enorma summor i inkomst.

På det rent hälsomässiga planet så är medicinering inte det vi behöver på livslång basis med mediciner som ovannämnda men själva mekanismen i medicinen och hur den kan "kickstarta" läkande hos patienter är mycket spännande.
För om den botar Kronvirus, parasiter och strålskador så har vi som sagt en gamechanger och väldigt många som framförallt Svenska Tigrar hållit som auktoriteter kommer se sina livsverken gå förlorade och inkomster krympa avsevärt.

En sak som är säker är att den så kallade eliten är chanslös när människor återtar sitt uppdrag med att hålla dem kort. Om folket blir kontrollfunktionen och inte bara nöjer sig med att vara boskap som kan fösas runt för enskild profit så kommer något magiskt hända.

Tidslinjer kommer bli viktiga.
Pengaflöden kommer bli viktiga.
Vem som stått upp och vägrat acceptera kommer bli viktigt.

The right to try act och vad Trump faktiskt sa då kommer vi väl alla ihåg? Inte det... konstigt ändå det var ju nära på lite av grunden för att klorokinet kunde användas... "

A Los Angeles doctor prescribing hydroxychloroquine in conjunction with zinc is seeing a 100% success rate with every patient he has treated suffering from the Coronavirus. “Every patient I’ve prescribed [hydroxychloroquine] to has been very, very ill and within 8 to 12 hours, they were basicall...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram