Rädslorädsla

2020-02-01
Bilden kan innehålla: 9 personer
C

Så eftersom den svenska hävdvunna utrikespolitiska genialiteten nu är inne i sin fullkomliga sturm und drangperiod, så kan vi ju inte annat än slå oss för bröstet när vi konstaterar att uppenbarligen ingen annan befolkning är så förälskad i sina iglar fästingar och löss.

I ljuset av vårt patologiska Stockholmssyndrom inser vi därför också lättare att det enda sättet att lindra den enorma psykiska stress som orsakas av den vidgade konflikten mellan vad människor känslomässigt egentligen, alltså känslomässigt i grunden innerst inne i sig själva vet att de upplever i vardagen, och vad de får höra från bankirer, politiker, regeringsbyråkrater och företagens medier att de skall känna, är vad som gör att vi befinner oss alltmer på tå, beredda att agera av rädsla för att göra fel.

Enda vägen ur denna fälla inom oss själva är att acceptera den mest grundläggande sanningen som beskrivning av verkligheten, vilket därför kommer att frigöra dig som individ och oss tillsammans från den tyranni som den bankstyrda staten utövar mot dig genom att hålla dig kognitivt fången genom de emotionella mentala bojor som du så villigt skapar och tillhandahåller genom dig själv. Att försöka sluta vara rädd för att bli rädd och våga agera är enda vägen vidare.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram