Utredningsrapportering

2019-10-29

SS//

https://youtu.be/rSfxKg6nwNk

Det är få medier i världen mer än de svenska som inte rapporterar om denna utredning som nu är en brottsutredning där underrättelsetjänst, säkerhetspolis, den förra administrationen med fler är föremål för intresse.

Alltså vill du hänga med så måste du aktivt söka själv efter information och det är som en spionroman.

Vem som gett vilken order och vem som riskerar vad spekulerar vi kring men det börjar se ganska klart ut om man hängt med att både Brennan och Clapper numer har skaffat sig försvarsadvokater och samma gäller för andra ovan nämnda.

Russia, spy, fisa och urkaina är "gates" utöver det har du Benghazi, Clinton e-mail och Uranium one dessa sitter ihop hels säkert.

General Flynn och Admiral Rogers blir viktiga och vi är nog bara dagar ifrån att Flynn eventuellt får sitt fall helt avskrivet och då är han fri att prata.

I Chicago så arresteras nu toppdemokrater bokstavligen på löpande band för korruption och för att ha varit oaktsam med skattebetalarnas pengar, gynnat sig själva och samma scenario ser vi i mindre omfattning runt om i USA.

Det är bra att komma ihåg att det finns ca 130 000 dolda arresteringsordrar och varje order innehåller ett okänt antal individer.

YOUTUBE.COM
What are your thoughts? Share them below! #BCP #NEWS #BCPNEWS For More Content or to Support this channel: www.BCPExtras.com Subscribe to my back up channel:...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram