Rudy, Riksrätt & Russiagate

2019-09-30

Så den där riksrätten....

Nu försöker man förbjuda Rudy från att prata.

Rudy är en av dem som sitter på mycket information om det han här kallar "klubben".

Att Maria som i tre år följt Russiagate ingående och den korruption som existerat börjar "tappa" humöret speglar vad folket i USA känner.
De är frustrerade för de förstår betydligt mycket mer än svenskarna om denna story.

Så Rudy har alltså edsvurna dokument från de åklagare i Ukraina som fått sparken på begäran av Biden.
Biden har alltså gjort det man anklagar Trump för. Han har hotat med att innehålla bistånd om man inte lägger ned utredningen emot hans son.

Trump har med sin fulla rätt som president bett om utredningar och samarbete med Ukraina för att nå till starten av "Russiagate" något som även Demokraterna har drivit på för i tre år genom Muellers utredning men de vill inte nå sanningen.

Problemet för demokraterna tycks nu allt mer uppenbart vara att begynnelsen av Russiagate, att till varje medel fälla en president och innan det förhindra honom från att bli vald har sitt ursprung i deras egna parti och tidigare administrationer från båda partierna.

Clinton kampanjen köpte och betalade för en dossier som inte ens skribenten Steele ställer sig bakom (han har förhörts och detta är så vitt vi vet klarlagt).
Eftersom detta nu blivit i princip klarlagt och vi vet att utländsk underrättelsetjänst är involverad i att spionera och försöka avsätta en folkvald president och att begynnelsen till Russiagate kommer från deras egna innersta cirkel med hjälp av en infiltrerad säkerhetspolis och underrättelsetjänst så är det alltså Demokraterna som bokstavligen känner snaran dras åt.

Ukraina storyn är lite av en spin off av detta och det är en burk med maskar som öppnats. Det bokstavligen krälar ut ur den nu.
Shiff och Pelosi har kontakter med Ukrainska vapenhandlare.
Biden, hans son och Kerrys son (gift med en svenska) har profiterat genom pay to play och hot. Detta kommer att utvecklas till en ny utredning som når in i den kinesiska statsapparaten där deras långa giriga fingrar också har nått och de har utnyttjat sina positioner för egen profit.
Hillary Clinton och hennes mail affärer med servrar som tvättats rena osv osv. Allt för att dölja sina egna förehavanden ser det ut som.

Så nu börjar riksrätt men detta var nog ganska väntat för Demokraterna har absolut inget val för att försöka rädda sig själva från snaran så att säga.

Det kommer bli en smutsig vecka där vi säkert om vi rör oss utanför svensk media får mycket bättre information och stora avslöjanden.

Parallella historier och skeenden är nu Horowitz rapport och namn som Durham och Barr bör du hålla koll på.

Summa summarum så skulle man kunna säga. Amerikanerna kommer bli rasande och det kommer bli så att för-troendet för statsapparaten faller om man inte helt och hållet lägger ljus på och utdelar straff till konspiratörerna. Det amerikanska folket är alltså mer medvetna om just hur deras makthavare främst fyller sina egna fickor på deras bekostnad.

För oss som följt detta vet att när Trump tillsatte Kavagnauh till högsta domstolen så ställde Lindsay Graham väldigt ledande frågor om just straffet för att ha förrått sitt eget land. Jo blev svaret straffet för treason kan ju vara dödsstraff och med en referens till tidigare fall.

Så för att göra det lättförståeligt. Den gamla administrationen och det Demokratiska partiets elit är under utredning för diverse korrupta saker. FBI och CIA är inkluderade i detta och det finns en bra bit över 100 000 dolda arresteringsordrar som ska öppnas.
Dolda arresteringsordrar är utredningar där ett gripande kan bli aktuellt när beviskedjan är klarlagd och det innefattar hög profil namn som politiker, domare, tungt kriminella osv.

Så för att göra det enkelt och tydligt. Det gamla gardet slåss nu för sina liv och det ser allt mer ut som om Trump faktiskt är i kontroll och kommer sluta som hjälten i detta.

Presidenten som satte ned foten och rensade ut träsket och skyddade folket och dess konstitution som man nu försöker nedmontera med alla tillåtna medel.

Det är alltså pga svensk medias uppenbara tigande (dra dina egna slutsatser om varför de tiger) som denna story är en av de viktigaste i vår tid. Den påstådda statskupp i USA där man försöker avsätta en folkvald president kommer slå in i i princip alla länder i väst och i Kina, Ukraina, Ryssland osv. Den Djupa Staten i alla länder har samarbetat för att avsätta Trump och själva kunna fortsätta profitera - pay to play.

Så dra dina egna slutsatser och undersök saken. Varför har svensk media tigit ihjäl denna historia och enbart gett en version - det Demokratiska partiets version av hela händelseförloppet? Gör det vår egen media och politiker pålitliga?

Har du missat tre år av utveckling har du alltså en hel del att ta igen. // SS

YOUTUBE.COM
Personal attorney to President Trump Rudy Giuliani says if he is called to testify he will take that up with his client. FOX News operates the FOX News Chann...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram