Allas Fiende

2019-09-11

Kanske lättare att se idag?

D4433799-B9CB-42B8-9574-D49A1A810DAE.jpeg

11 september 2013

"Engagera människor med vad de förväntar sig,.. Det är vad de kan urskilja och vad som bekräftar deras prognoser Det gör dem indifferenta i förutsägbara mönster av svar, som ockuperar deras sinnen medan du väntar på det extra ögonblicket - det som de inte kan förutse" Sun Tzu, The Art of War

Definitionen av vad som utgör en "fiende" kan variera från person till person. Men jag skulle säga att i allmänhet, är en fiende någon som har en aktiv förmåga att göra irreparabel skada för dig eller dina grundläggande värderingar. Fiender motiveras av förstörelse av dina värderingars syfte och mål, förstörelse av allt som du värderar högt. En fiende är kapabel och obeveklig. En fiende är en legitimt hot. En fiende kommer inte att kompromissa. En fiende kommer inte vackla. en fiende kommer att göra allt för att skada dig. En fiende kommer inte att sluta. En fiende är besatt.

Makten är allas fiende och ledandets motsats.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram