Fri Läsning Om Raoul

2019-08-28

Jojo...

"Det är viktigt att hålla liv i Raoul Wallenbergs minne. Hans civilkurage inspirerar och behövs även i den värld vi lever i i dag. Regeringen kommer att fortsätta att stödja arbetet med att försöka få klarhet i Raoul Wallenbergs öde", säger utrikesminister Margot Wallström (S) enligt pressmeddelandet

Därmed blir praktiskt taget samtliga 170 000 sidor i arkivet tillgängliga för var och en som vill läsa om arbetet med att utröna Raoul Wallenbergs öde, heter det i ett pressmeddelande från utrikesdepartementet. Undantaget är cirka 230 sidor med enskilda uppgifter som fortfarande omfattas av sekretess....

SVD.SE
Ytterligare 40 000 sidor handlingar i regeringskansliets Raoul Wallenberg-arkiv offentliggörs, enligt ett regeringsbeslut som gäller handlingar från 1970 till 2018. Sekretessprövningen har omfattat fyra hyllmeter, 65 pärmar, med dokument. Därmed blir praktiskt taget samtliga 170 000 sidor i ar...
Vill du fortsätta läsa texter av Carl Norberg?

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
rss-square