Det Är Det Svenska Rättssystemet II

2019-07-31

– Jag är här på presidentens begäran för att stödja de amerikanska medborgarna, säger Robert O'Brien, som har ambassadörsstatus, till Expressen.

Han vill inte kommentera rättegången utan säger bara att ”det är det svenska rättssystemet”.

Han gav 2016 ut boken ”While America Slept: Restoring American Leadership to a World in Crisis” (Medan Amerika sov: Att återställa amerikanskt ledarskap i en värld i kris).

Tja du Rocky, det är ju inte alltid det går som man som vill, men det är ju perfekt att du är så opolitisk då det hade uppmuntrat till polariseringsskriverier om den kulissen - media hade jublat om de kunnat skriva om ditt engagemang för det Sorosfinansierade Black Lives Matter t ex.

Givetvis utan att nämna just finansieringsbiten, det har ju liksom aldrig varit poängen med att rapportera om dessa organisationer.

Men det var inte så som slumpen rullade denna gången och nu är du indragen i världspolitiken eftersom du har en sådan attans otur att din President är en rasist som behöver övertyga icke vita människor om att det är han inte alls det nu när det bara är ett drygt år kvar till nästa val.

Och tänka sig att det Afghanska offret tydligen drog till Iran med sin Hizbollah-tatuering - det kan nog bli politik av det också vad det lider.

Att det svenska rättssystemet - med sin anmärkningsvärda historia av märkligt misslyckade brottmålshanteringar - tar såpass med plats i internationell press nu att även svensk media måste belysa det är ju otur om det är något man motsätter sig av någon anledning och tur om man av någon anledning anser att det behövs.

SVT.SE
Under tisdagen inleddes rättegången mot världsstjärnan ASAP Rocky. Misshandelsåtalet har blivit en världsnyhet och en infekterad politisk fråga efter att USA:s president krävt att rapparen friges. Men ASAP Rocky har i sin karriär gjort en poäng av att inte vilja ses som en politisk symbol.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram