Sofias Teori

2019-07-31

SS //

Jag har en teori... och jag gillar denna tjej som gräver upp information och hittar kopplingar.
Alltså open source material och lite spekulationer...

Vi kommer alla ihåg Harvey Weinstein och vad det skapade världen över.

Harvey var först ut att offras publikt och media hängde på.
I Sverige var det ett enormt drev emot alla män och media rapporterade, hängde ut, gick bärsärk bokstavligen och det ledde till flera uppmärksammade artiklar och ett självmord.

Oskyldig tills motsatsen är bevisad slängdes ut med badvattnet. ALLA män är svin eller medbrottslingar.

Ok vi backar tillbaka till när bomben med Harvey Briserade.

ALLA visste redan att han var ett kräk.
ALLA visste och accepterade "soffan" och att man måste ligga sig till roller. Det var en open secret (inte i Sverige kanske).
ALLA ville plötsligt ha sin tid i rampljuset och berätta sin historia. Bra absolut att kräk avslöjas men när det går till dömd på förhand av mobben då börjar det bli farligt.

I Sverige hade vi kulturprofilen - jag tror absolut observera TROR att han är en slemmig jäkel baserat på medias rapportering men han dömdes utan bevisning och samma domare friar tjejer i fall där bevisning existerar.
Är det säkert i en rättsstat?
Bygger inte hela vårt juridiska system på det allmännas bästa i Sverige? Alltså utan skydd för individen det ska vara profitabelt för någon- det allmänna (vem säger sig äga rättssystemet) om någon ska dömas.

Sen kom andra skandaler, skandaler som varit pågående och ständigt varit föremål för avsky. På många sätt värre i allmänhetens ögon än vad me too var.
Här kommer det intressanta... Det är här media tiger. Man tiger som muren när barn utnyttjas ofta av rika och berömda.

Ett tydligt exempel är Epstein. Detta är en bomb som kommer brisera ordentlig och det är mycket mer än vad som når ögat i denna story... Människor fokuserar på detaljerna i brotten och missar helheten.
Det handlar om underrättelsetjänsten, handel med barn och organ, hållhakar, utnyttjande av barn, välgörenhetsorganisationer och så kallade madames och yatching. Ni tror väl inte att Epsteins svarta bok är den enda som finns? Detta är alltså ett globalt problem...

Svensk media tiger, de lade pliktskyldigt ut några artiklar och försökte knyta Trump till Epstein men det ser ut som om Trump är en av de få som faktiskt har slängt ut Epstein när han kladdade på en bekants barn...Storyn om Epstein försvann snabbt ur nyhetsflödet.

Svensk media tiger som sagt. Det går inte riktigt att vinkla storyn till något de vill. Det som gynnar "det allmännas bästa". Istället kom det en rad artiklar om hur bristen på pengar gör att just brott emot barn slinker igenom och inte utreds. Media pekade finger på politiker och andra och säger det är deras fel.

Handeln med barn är global och omfattande. Detta är inte något nyhetsvärde i?

Så min teori som jag på god grund lägger ut är att det finns inget nyhetsvärde i dessa historier eftersom det är främst (märk väl jag säger inte enbart utan främst) Trump-hatande, högljudda egenutnämnda moraliskt högre stående som donerar pengar till "rätt charitys" och rätt kandidat som åker dit. Det är lite som en gungbräda där dem som anklagas och åker dit nu är mäktiga och rika som finansiellt stöttat personer som Clintons och det demokratiska partiet...

Om vi antar att pedofili och utnyttjande av barn är mer en regel än undantag låt oss säga i Hollywood. Varför finns det så inget nyhetsvärde i detta för ett film och stjärnälskande folk?

Som sagt bara en teori men när du börjar se mönster över vilka som åker dit eller anklagas och vilka som försvarar beteendet så börjar det bli tydligt.

Att vara ett kräk och ge sig på svagare är alltså inte en höger och vänsterfråga men media har försökt göra denna fråga högst politisk istället för att göra sitt jobb... Det borde leda till eftertanke en lite djupare sådan om vad det är "det allmänna" och allmänheten försvarar.

Så istället för att fokusera på själva brotten som är hemska i sig så är det mer intressant att fokusera på kopplingar kring de som åker dit och sedan eventuellt döms. För när du börjar lyfta blicken och vidga dina vyer framträder något helt annat. Något annat som givetvis är spekulationer och ingen är dömd innan det är bevisat utom rimligt tvivel...något som media då inte håller med om... Du är skyldig om vi hänger ut dig var melodin när Harveybomben briserade.

YOUTUBE.COM
Man there are a lot of perverts and corrupt officials! If you would like to contribute a dolla-dolla bill to my ongoing work, you can do so here: https://pay...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram