Hannity & Spygate

2019-06-01

För den som inte hängt med i spygate så är det hög tid att göra det.

Förmodligen redan nästa vecka kommer avklassificeringen av dokument, FISA orders. Detta ger svar på hur det hela började.

Svenskar har i princip ingen aning om vad detta är för vår media har helt mörkat storyn. Vår utrikeskorrespondent Carina Bergfeldt har i princip inte nämnt ett enda ord om detta.

Så för att spela på lite känslor de politiker, våldsmonopol och rika och besuttna som konspirerat är också de människor som kallar DIG för deplorable, useless eater och smelly Wallmart people och andra epitet är nu själva under utredning och de gillar det inte.

VAD vet du om detta som nu öppet kallas för statskupp och högförräderi?

Är det bevis som ska vara ledande eller är det något annat så att du som en illaluktande och handlande på lite billigare affärer som Ica som de i toppen helst inte besöker för att de inte står ut med lukten av dig kommer undan och kan fortsätta att utnyttja dina inlärda föreställningar om att Trump är Hitler reinkarnerad.

Den viktigaste frågan är ju VARFÖR kan inte svensk media delge oss båda sidorna och följa bevisen? DU betalar ju trots allt med tvång för att få objektiva nyheter...

https://youtu.be/Y9tafUxBBp4

YOUTUBE.COM
#FoxNews #TrumpNews #FoxBreakingNews #BreakingNews THANKS FOR WATCHING: ►…

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram