Hitlers Bunker

2019-05-31

Detta är faktiskt lite intressant med avseende på dagens geopolitiska utvecklingssituation.....särskilt då gällande underrättelsetjänster och svensk-amerikansk verksamhet.

Albert Speer slutade ju med byggnationsverksamhet tidigare men fick som både bekant och uppenbarligen ett "återfall" i och med bunkerbygget, som tyvärr inte längre kan beskådas till sin helhet. Men placeringen av bunkern i sig, den ligger ju som framgår ur artikeln på ett kommande onekligen historiskt mycket intressant läge ur perspektivet av det planerade kalla krig som skulle komma.

Att den hamnade där den hamnade i Öst - under Sovjetisk kontroll behöver ju inte helt uteslutas berodde på en mer långsiktig och medveten strategisk planering, kanske redan sedan flera år före själva byggandet?

Så det vore intressant att få veta vad det arkivmaterial som Sovjetunionen kom i besittning av tog vägen och vad det egentligen innehöll?

Sedan vore det ju för all del intressant att få veta hur alla olika evakueringslösningar såg ut för byggnationen....även om det med viss naturlighet vore lite ogenomtänkt att ha sådant som dokumentation...

Men i efterhand som påtryckningsmedel mot äventyrlighet utöver vad som hade överenskommits, så hade ju naturligtvis information i den saken varit av yppersta kvalité.

NEWSNER.COM
Här är de sista bilderna från Hitlers bunker.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram