KEA Om Breda Perspektiv

2019-04-30

Lite KEA i vårvärmen:

Ja det är klart att tex de gamla romarna under stundom upplevde ett varmare klimat. Och även ett kallare... Men eftersom människan, individen, lever endast ett kort ögonblick i jordens historia så är sannolikheten mycket stor att vi i vår iver drar helt felaktiga slutsatser, om vi inte utgår från mycket breda perspektiv.

Nån som känner en svensk politiker som utgår från breda perspektiv? Som inte bedriver känslostyrning och löpsedelspolitik? Vi har i dag 7-8 "demokratiska" partier som alla gör anspråk på "sin sanning". Antingen så finns det då kanske 7-8 olika "sanningar" , eller så gör det inte det. Kanske är den gemensamma verkligheten det enda som utgör den stora sanningen. Alldeles oavsett personliga politiska, religiösa, finansiella etc. - ismer.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram