Delat Trots Yvighet

2018-10-31

Vi har aldrig varit förtjusta i denna typ av yvighet, som närmast får betecknas som verklighetsfrämmande för underrättelsetjänstmänniskor...., men vi skall väl ändå erkänna att tanken redan från början även har föresvävat oss - varför vi ändå här delar - i detta och uppsåtet kan naturligtvis variera, för det skulle ju knappast vara något stort problem för exempelvis Jared Kushner att hantera detta och vad som gör det märkligt - men ändå i så fall förklarligt - är politiseringen från båda håll, vilken faktiskt ändå måste ske från Donald Trumps sida, för att hålla systemet någorlunda intakt och för att det amerikanska samhället inte skall kollapsa totalt.

För DNC gäller nu som bekant och uppenbarligen det omvända.

Risken att Israel och Benjamin Nethayahu i så fall skulle kunna beklaga sig är ju hur som helst rätt obefintlig, med mindre än att annat skulle komma i dagen, vilket skulle få betydligt värre konsekvenser för AIPAC:s och Israels vidkommande avseende den amerikanska hemmaopinionen. SÅ det handlar om hur långt Donald Trump i så fall är beredd att gå i saken, för att det enbart skulle vara den Djupa Staten - alternativt zionister - som har arrangerat detta får närmast ses som ett logiskt felslut - eller grundat på fel underlag, med avseende på effekterna som följt av Rabbinens uttalanden om Donald Trumps förhållande till White Supremacy. Det baktände ju omgående.

Kort uttryckt - finns det lik är det i alla fall inte Donalad Trumps regi.

Med detta sagt så hugger vi alltså inget i sten utan konstaterar som vanligt att osvuret alltid är bäst gällande egna föreställningar om tingens ordning i verkligheten, så vi lämnar slutsatsen öppen ännu så länge, även om tidsrelationen till Saudi/Jemen tycks ge en fingervisning i saken.

Opinionsbildning är vad det är, precis som ensamma galningar är vad de är, när ingenting inom politik händer utan planering av hur polityren skall appliceras...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram