Artikel Utan Belyst Poäng

2018-10-31

På temat vad vi vanligtvis inte delar ifrån, fortsätter vi med denna som ofta är ännu mer yvig än den förra men där poängen - som lustigt nog inte belyses i länken - är att Storbritannien kände till operationen och ville förhindra den av en anledning - om det inte var helt tvärtom, vilket alltså inte var av någon slags allmän humanistiskt godhet, det har ju liksom aldrig varit MI6 varumärke, utan istället var att förhindra risken för det informationsläckage som Kashoggi utgjorde. När detta misslyckades så korrumperades operationen i den mån detta inte redan var gjort från början och man bara gick in med informationen om det förändrade läget och förloppet utvecklades som det gjorde.

För det måste ju anses som hyfsat anmärkningsvärt att ingen inom operationen annars ställde sig på Kashoggis sida för att inte MbS skulle kunna skuldbeläggas, utifrån att det ändå får ses som hyfsat uppenbart vilken riktning som opinionsbildningen i omvärlden skulle komma att ta i detta.

Och att MsB inte skulle kunna räkna ut detta själv...jorå serru.

Att den Djupa Staten använder C-stridsmedel för att bryta ner moralen hos civilbefolkningen och skuldbelägga motståndet är ju liksom inte exakt någon nyhet, så att anföra det som en banbrytande....

Så även där är länken precis lika värdelös som vanligt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram