Offer För Migrationsfrågan

2018-07-02

Med migrationsfrågan i fokus borde fler adressera dess grunder för att inte falla offer för syften bakom dess uppkomst.

Med migrationsfrågan i fokus borde fler adressera dess grunder för att inte falla offer för syften bakom dess uppkomst.

Posted by Carl Norberg on Sunday, July 1, 2018

R.E. Stigsson - Och om ´Grunden´ är att få folk att falla offer för symptomen, så.. ? Men det är alltså inte så, utan bara $ som är motivet?

C. Norberg - Maktens syfte är alltid självbevarandet och man få vara grovt korkad för att tro att syftet är att förminska sig själv.

Om alla hade hela bilden av verkligheten - vilket inte är möjligt - så behövdes inte makt eftersom alla då tyckte lika, men samtidigt så måste därför också upplysning om verkligheten verka ledande i så stor utsträckning som möjligt för att människor skall bli så fria som möjligt och frihet börjar alltid med egenmakt genom självförståelse.

R.E. Stigsson - Helt enig Men SD och "Nationalism" är steg 1 för alla som bor i Sverige(går inte in i debatten om vem/vad som är svenskt).

Det är också "Nationalism" som ska till för att rädda de länder som alla migrerar ifrån. När AFS snackar om att "skicka hem folk".. det låter så hemskt, men i sanning handlar det om något helt annat.. det är den ENDA vägen för att rädda de länder de "flyr"/migrerar ifrån.

C. Norberg Jag kan kallt konstatera att visdom är helat lidande och att "nationalism" är så långt ifrån individuell självrannsakan som det överhuvudtaget går att komma.

Om gänget med fårskallar inom SD eller AFS - som inte uppvisat ett uns av analytiskt strategiskt tänkande kommer till makten - får kraft att bryta motstånd, så kommer vi ju i alla fall kunna konstatera tämligen omgående av vilken anledning som de ville konservera maktstrukturen och eftersom samhället bara kan utvecklas om individen utvecklas, så blir det så om det måste bli så för att människor skall börja utveckla sig själva.

Så SD eller AFS kan aldrig någonsin utgöra en lösning på någonting alls eftersom de inte gör någonting alls ur ett upplysningsperspektiv som verkar för utvecklad självreflexion - precis som inte heller resten av etablissemanget i riksdagen gör.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram