En Kompetensfråga

2018-06-29

Allvarligt talat, han bara måste veta exakt vad han gör och han gör det med fullt uppsåt. Det vore ju ändå närmast tjänstefel av FSB att inte försöka närma sig honom i ljuset av den ovillkorliga omvärldsutvecklingen och så hjärndöd som han förefaller vara kan han omöjligt vara, så det är väl närmast frågan om inte någon med ett israeliskt klingande namn, snart kommer med påståenden om medverkan i filmer med ryska prostituerade som urinerar i sängen på ett hotell någonstans...som med Bolton typ

Vill du fortsätta läsa texter av Carl Norberg?

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram