Geografisk Verklighet

2018-05-29

Tänka sig...vi såg det aldrig komma och vi har aldrig sagt att Tyskland ligger faktiskt där det ligger och det gäller även för Ryssland. Detta kunde ju dessutom knappast komma mer klockrent i tiden med avseende på utvecklingen av situationen i Mellanöstern.
" Tyskarna inser att de behöver gå vidare och få några erbjudanden som rullar med sina östliga partners - dit som det lutar, eftersom Trumps politik är att avveckla internationell handel för den Djupa Staten och att sidan med amerikanerna inte längre är lika tillförlitlig som affärsplan som den var under tidigare förvaltningar. Nu måste utrikesminister Maas svälja sin ryssofobi och göra sitt jobb i enlighet med den nya utrikespolitiska inställningen, liksom vad ett stort antal tyskar vill ha, och det är bättre förbindelser med ryssarna."

http://theduran.com/germans-hold-foreign-minister-accountable-for-anti-russia-rhetoric-want-improved-ties-with-moscow/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram