Koordinerad Erdogan

2018-03-29

Ja det är ju det där med gungor, karuseller och reflexiv kontroll, så när Turkiet "närmar" sig USA för att hantera kurdfrågan så att Donald Trump under politiskt trovärdiga former kommer att kunna lämna Syrien genom att deras "Natoallierade" Turkiet till och med spar pengar för de amerikanska skattebetalarna, så kommer naturligtvis det totala speltrycket från Turkiet mot Nato ändå att ökas: enter, Grekland, Cypern och rörledningar till Europa för transport av kolväten för Israel.

Spelordningen måste alltså bli USA lämnar först med anledning av Turkiets välvilliga ansvarstagande, för att Israel skall kunna tvingas bort från Golanhöjderna utan att Donald Trump behöver riskera problem med den amerikanska hemmaopinionen - vilken påpassligt nog nu blir alltmer irriterad på den Anglozionistiska Djupa Staten i och med de växande kontroverserna kring den tidigare presidentens förvaltning.

När då MbS igår anförde att det är västmakterna som har initierat spridningen av Wahabbism - Sunnisekteristisk extremism - som utgör en strategisk tillgång för Israel och som medverkade "till att skapa" 9/11, så kommer inte AIPAC att bli mer populära när ljuset ifrån verkligheten mer än bara föreslår Israelisk delaktighet!

Att den judiska staten därför nu går ut med att man har 60 miljoner presumtiva judar, är ju så dumt att det inte ens går att ta på allvar!

Så nej, Recep Tayip Erdogan kan kallas för mycket, men mentalt vilsekommen grundat på religiösa vanföreställningar, är inte någonting sådant! Han vet vad han gör och han gör det koordinerat med Kreml och Teheran!

Erdogan refuses to back down from threatening Greek islands and Cypriot interests - What kind of EU or NATO partner nation is this?
theduran.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram