Berättande Texter

2018-03-29
Oooops, en olycka kommer sällan ensam och nu får Horowitz utvidgade utredning om missbruk av FISA-domstolen celebert sällskap!

Att Horowitz nu skulle helt skulle bomma att Steeles bolag Orbis Bussiness Intelligence har haft en anställd Herr Skripal, kan vi nog helt bortse ifrån. Så kopplingen mellan Hillary Clintonfalangen och händelsen i Salisbury, den blir bara allt mer framträdande att se. Att det Anglozionistiska underrättelsetjänstkollektivet inom den Djupa Staten är inblandat, det börjar nu bli århundradets understatement. Men det räcker som sagt inte med det en torsdag som denna:

En serie textmeddelanden mellan "kärleksparet på jobbet" FBI Special Agent Peter Strzok chef för kontraspionaget och DOJ-advokaten Lisa Page, har nämligen avslöjat involveringen av Denis McDonough, Obamas chefsjurist, John Brennan, Obamas CIA-chef och den tidigare ledaren för senatens majoritet Harry Reid för att hjälpa till att skapa en atmosfär av paranoia som gav dem det politiska skyddet för att starta Rysslands utredningen tillbaka under sommaren 2016.

Utredarna som läckte informationen till Fox sa att texterna mellan Strzok och Page "starkt" föreslår en samordning mellan Vita huset, två oberoende underrättelsetjänster och en demokratisk kongressledare. Vilket skulle "motsäga" Obama-administrationens påståenden om icke-engagemang.

Texterna berättar om den tidigare vice-FBI-direktören Andrew McCabe som är oroad över "informationskontroll" och föreslår en konspiration för att läcka detaljer om FBI: s begynnande undersökning till både Vita huset och Reid. Brennan blev också involverad i att agitera för en utredning, trots att hans byrå skulle vara operativt separerad från FBI.

Att det vankas fängelsestraff för många den Djupa Statens Apologeter kan inte ens en svensk längre missta sig på!

Vi föreställer oss att vi kommer höra mer om detta under de kommande dagarna.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram