Svensk Truppneutralitet

2018-02-27

Ytterligare om varför tingens ordning ser ut som den gör!

”Så här skrev jag den 17:e februari när nu SouthFront publicerar YTTERLIGARE en artikel om prickskyttar:

Inlägg 1:

"Att SouthFront nyligen hade en redogörelse för vilka prickskyttegevär som är i bruk i USA och Ryssland sade väl redan då en del.

Men att Carl Bildt, Göran Persson och Jan Eliasson alla tre blev hedersambassadörer i Ukraina efter Maidan-kuppen förstår väl ändå de flesta betydelsen av, även om man ej kan läsa emellan raderna, så kan man väl ändå förstå att det finns ett utrymme emellan raderna..."

Inlägg 2:

"Och hur var det nu med de krypskyttar som sköt både demonstranter och ukrainsk polis för att eskalera den politiska konflikten som sedermera ledde an till att den demokratiskt valda - om än korrupta - presidenten Viktor Yanukovych fick fly för sitt liv föranlett hans beslut att i sista sekund ej skriva under ett avtal med EU.

Är en svensk trupp i verkligheten en neutral trupp när där finns mycket goda skäl att misstänka svensk inblandning i den omvälvning - korporativa process - däribland Joe Bidens son Hunter jagat till sig en plats i styrelsen för gasbolaget Burisma. Detta som alltså var orsaken till Joe Bidens statsbesök i Stockholm för att genom regeringen Löfvén avblåsa NordStream 2 så att energiförsörjningen skulle gynna familjens egen plånbok.

Med tanke på att just Carl "Folkmordsmiljonären" Bildt fått en hedersambassadörspost i Ukraina, efter alla konflikter han tjänat pengar på, säger väl en del om hela frågan i sak.

Idag är för övrigt också dagen då UD uppger att dokumenten rörande Sveriges kampanj för att hamna i FN:s säkerhetsråd - så passande (Vi är JÄTTEFÖRVÅNADE! Not) - försvunnit."//M.A.

#LastBreaths

https://southfront.org/place-role-sniper-teams-modern-war/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram