Saudiarabien & Knessetstress

2017-04-26

Man kan säga att detta med Saudi börjar att bli en fråga som också den ser ut att ha varit i säck innan det kom i påse, i alla fall om man ser till vilka reaktioner som skapas av olika förehavanden i saken.

Apostasi är alltså att falla ifrån någonting och i det här fallet alltså den religion som utgörs av Sunnisekteristisk extremism. Opinionsvågorna låter inte vänta på sig.

Nyss invalda i rådet för kvinnors rättigheter, blev alltså Saudi som är ett land där kvinnor inte får köra bil och måste ha en massa tyg på huvudet arrangerat på bestämda sätt. Opinionsvågorna lät inte vänta på sig.

Invalda i rådet för mänskliga rättigheter som halshuggarlandet nummer ett! Opinionsvågorna lät inte vänta på sig då heller.

Kung Salman har just sparkat drösvis med ministrar och tjänstemän ur förvaltningen och ersatt dessa med släktingar i någonting som i alla fall skall föreställa ett slags konsolideringsförsök av den verkställande makten.

Saudi är en Anglozionistproxy.

Salman har alldeles nyligen varit på resa i både Ryssland och China.

Det är stressat i Knesset.

Saudi Arabia has reportedly sentenced a young man to death for apostasy. The news has stirred up Twitter users, with some expressing sadness and sorrow, while others…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram