Individuellt Val

2017-04-02

Så inte minst med avseende på föregående postning innehåll och det faktum att Mossad är inblandade i den Djupa Statens skapade förlopp med 9-11 för att etablera ett opinionsbildningsmässigt momentum för kriget mot terrorismen, är det inte svårt att tänka sig att de som har supportat den offentliga versionen hårdast med sin aversion mot Islamisering också är de som inser att det rullar dit som det lutar och att denna religiösa indelning återigen skall få bära det egennyttiga hundhuvudet på sin Golgatavandring.

Om individerna inom denna religiösa har minsta självbevarelsedrift så borde de ju nu rimligtvis medverka till att öka det allmänna medvetna medvetandet istället för att verka för den egna indelningsviljans fromma. Men som sagt, det valet är helt och hållet upp till individen att göra utifrån sin egen filosofiska orienteringsgrund.

With Jonathan Hoffman in the Train- An expose of Zionist hooliganism at the heart of British academia. What you are about to see is disturbing, it is violent, it is vile, it is…
gilad.co.uk

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram