Ifrågasättande För Vidare Ledning

2017-04-02

Inte alls särskilt oväntat kommer då de argument som verkar för ifrågasättande av den Djupa Statens verksamhet i ljuset av verkligheten.

Att dessa publiceringar kommer just vi denna tidpunkt är naturligtvis inte någon slumpvis tillkommen tillfällighet, utan är resultatet av en strategisk analys byggd på opinionsbildningsmässig reflexiv kontroll från Trumpadministrationen.

Att förlängningen på detta strategiskt operativa tillvägagångssätt vidare innebär ett ytterligare och slutligt ifrågasättande av grunderna till kriget mot terrorismen, ligger alltså bara ytterligare ett tankesteg vidare i riktningen av att det rullar dit som det lutar.

Att Ryssland återkommande publicerar sekvenser i sin nyhetsförmedling som innehåller filmer på kontrollerad rivning genom användning av sprängmedel är naturligtvis inte heller det någon slags slumpvis tillkommen tillfällighet, utan det är någonting som syftar till en förändring av det allmänna medvetna medvetandet - ifrågasättandet av de allmänna egna föreställningarna i fråga om 9 - 11.

Vad avser vad som hände vid Pentagon, så är den tekniska bevisningen i sak vad den är och i ljuset av de tekniska prestanda som föreligger i sak för ett reguljärt passagerarflygplan, blir det hela till något som gör hela den offentliga versionen direkt löjeväckande.

I och med dessa bilders publicering så kommer alltså ifrågasättandet av den offentliga versionen att öka i och med avsaknaden av flygplansdelar, vilket får ses som en början på den slutliga dödsstöten mot den Djupa Staten som med all sannolikhet kommer att avslutas med en teknisk bevisning i anledning av kollapsen av WTC 7.

It is not difficult to establish a motive.
theduran.com|Av Adam Garrie

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram