Än Mer Gällande

2017-03-31

Tänka sig att detta gäller ännu mer idag 🙂

2012 03 28

"Den som kontrollerar den nuvarande situationen styr det förflutna", skrev George Orwell i sin dystopiska roman "1984". De som kontrollerade vad som finns i vår beskrivning av historien har under många år manipulerat historien om landet Sverige för att passa sina realpolitiska mål och i detta så har den politiska adeln ett ansvar där historiens domstol kommer utdöma en rättvisa som kommer att bli mycket tung och olustig att bära i ljuset av upplysningen.

Vill du fortsätta läsa texter av Carl Norberg?

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram