Mer Ett Än Annat

2017-03-31
Michael Flynns inställning må ju vara vad den är i en rad olika frågor, men ett är i alla fall säkert och det är att när det kommer till underrättelsetjänstkollektivet inom den Djupa Staten, så är han nog den mest hängivne reformivraren som har synts till på den politiska scenen och hans hämndlystnad - med avseende på hans filosofiskt materialistiska läggning, den går minsann inte av för hackor!

Så när han kommenterade ett uttalande som utfärdats av Mike Flynns advokat Robert Kellner på torsdagskvällen efter, WSJ rapporten om att Flynn var villig att vittna "i utbyte mot immunitet", ett påstående som inte uttryckligen bekräftats i advokaten brev, kunde vi konstatera"att döma av Kellners språk, är Flynns erbjudande inte så mycket att "vända" sig emot Trump, som att sätta tingens ordning på plats där de hör hemma, medan han samtidigt sätter stopp för den pågående "mediala häxjakten".

Spola fram till fredagsmorgonen, när president Trump verkade hålla med om denna tolkning och försvarade sin tidigare nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynns erbjudande om att bli intervjuad av representanthuset och senatens underrättelseutskott.

" Mike Flynn bör be om immunitet eftersom detta är en häxjakt (ursäkt för den stora valförlusten), för media och Demokraterna av historiska proportioner!" twittrade Trump.

17498855_10210729873577780_4686288677542561729_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram