Bevisdags

2017-03-30

Om detta skulle visa sig stämma med verkligheten, så innebär ju det att rätt många människor uppenbarligen ljuger med uppsåt varibland det återfinns ett inte obetydligt antal svenska politiker, så förargligt i så fall....

Syrligheter åsido, så börjar det naturligtvis bli ganska bråttom för den Djupa Statens betjänter att åstadkomma den öppna diktatur som krävs för att inte förtroendet för systemet skall haverera den nu rådande ordningen och det blir väl inte precis mindre bråttom när Rysslands president uttrycker sig som han gör i detta och öppet påstår att det aldrig kan komma att framkomma några bevis för dessa påståenden, man kan lugnt säga att han sätter sin totala politiska trovärdighet på spel samtidigt som den Anglozionistiska Djupa Statens betjänter nu tvingas fram till det moraliska altaret för bikt.

Bevisen måste fram nu alltså!

Q: Did the Russian government ever try to influence…
zerohedge.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram