Rysk Diskussion

2017-03-30

Under en diskussion med ryska officerare i Moskva förra veckan, sade Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov att president Trumps önskan för Amerika att "blanda sig mindre i angelägenheter för andra länder och ta itu med sina egna problem" är anledningen till att han är förtalad och attackeras av en "enormt team" av mäktiga intressen. Det vi kallar för den Djupa Staten

Enligt Lavrov:

President Trumps konceptuella slagord under sin valkampanj om att Amerika ska ingripa mindre i angelägenheter för andra länder och ta itu med sina egna problem, sänder en mycket allvarlig signal till globalisterna själva. Återigen, fram till nu har USA uppfattats som en symbol för globalism och expansionen av transnationella företag. De som företräder deras intressen är den stora gruppering som har tagit till vapen mot president Trump och hans administration och i allmänhet mot allt han gör, och som försöker på alla möjligt sätt att kasta in käppar i hjulet .

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram