NATO & Ekonomi

2017-03-01

Och i ljuset av att Tulsi Gabbard, med erfarenheter från Irakkriget, deklarerar att det inte finns några moderata rebeller [överhuvudtaget] - alltså sådana som Sverige uttrycks ha lämnat sitt stöd till och att den Svenska försvarsbudgeten från militärt håll nu sägs behöva förstärkas ( för att uppnå vad för någonting som strategisk operativ målsättning är mer oklart ) så kommer då inte precis oväntat från Trumpadministrationen:

"Vi stöder Nato, en allians smidd genom banden av två världskrig som detroniserade fascismen, och det kalla kriget som besegrade kommunismen" sade Trump och tillade att dessa "förpliktelser" måste nu bjudas tillbaka och manifesteras av det finansiella åtagandet av alla NATO medlemmar som 2014 har bekräftat sitt åtagande att bidra två procent av sin BNP till den militära alliansen."

Peter Hultqvist, ja han vet ju som bekant både vilket anseende som den Anglozionistiska Djupa Staten i Sverige har hos den andra och vinnande sidan samt hur hans inrikespolitiska framtid börjar se ut, så han står och trampar som den villrådiga åsna han är, som ingen vill ha något att göra med. Övriga Anglozionistentusiaster vill naturligtvis inte erkänna tingens rådande ordning utan föredrar alltjämt självbedrägeriets bedövande mörker framför att behöva konfrontera sina egna känsloskapande värderingsgrunder.

Så för att ytterligare förvärra nattsömnen för den trinde dalmasen i försvarsdepartementet så sade den amerikanske presidenten även så här:

"Vi förväntar oss att våra partners, vare sig det gäller, Nato, i Mellanöstern, eller i Stilla havet - tar en direkt och betydelsefull roll i både strategiska och militära operationer, och betalar sin beskärda del av kostnaden,"

Vidare:

"Mitt jobb är inte att representera världen. Mitt jobb är att representera USA "

Men på samma gång, lovade han att förstärka USA: s gränser och göra Amerika starkare i stället för att delta i krig i Mellanöstern. Trump sade att det spenderats $ 6 biljoner i Mellanöstern på krig under de senaste åren, som"kunde ha byggt om vårt land två gånger, kanske till och med tre gånger."

Kanske Sverige mer aktivt kan bidra mer till den Djupa Statens narkotikaförsäljningsverksamhet, som affärsidé globalt då alltså?

"Vi har försvarat gränserna för andra nationer medan våra egna gränser är vidöppna för vem som helst att passera - och för droger att komma in i en takt numera som saknar motstycke. Och vi har spenderat biljoner dollar utomlands, medan vår infrastruktur hemma har rasat så illa. "

Den Djupa Staten gnisslar tänder så mycket att den nu öppet börjar se ut som en gammal tjackpundare på plattan.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram