Tisdag

2017-02-28

Eftersom samhället bara kan utvecklas om individen utvecklas så är lösningen på samhällets problem att individen utvecklas så mycket att den förstår vad som vidare utgör det monetärmekaniska problem som har lett oss dit som vi nu är. Det är nu alltmer viktigt att därför utgöra en del av den förändring som vi vill se i vår omvärld genom att dela upplysning som denna till fler - DELA! Reflexiv kontroll har vi tjatat om ett tag nu och ingenstans finns det bättre strategiska exempel på detta än vad Trumpadministrationen nu uppvisar dagligen.McMaster efter Flynn är ett skickligt spel för att skapa anslag mot underrättelsetjänstkollektivet och vidare är de båda "nej-tack" sägande försvarsgrensministrarna riktiga praktexempel, på hur att göra allmänheten irriterad på ledande giriga militärer - inom det militärindustriella komplexet - och spelet har givetvis ännu större effekter inom de reguljära förbanden där sådant beteende föraktas mer än någon annanstans, eftersom det är direkt kontraproduktivt i förhållande till vad stridande enheter tvingas leva efter som moralisk hållning.Gissar att Mattis nu är en person - vars moraliska hållning innebär att till exempel hålla vad man lovat i förhållande till Iran - som många skrivbordsmiltärer nu fruktar att bli mönstrade av.Tanken att yttrandefriheten har sina gränser någonstans runt den punkt där den sårar någons känslor är bortom idiotisk och farlig ... Vill du verkligen, alltså verkligen vill du leva i en värld där människor bryter personliga relationer, eftersom en annan uppfattning än en grundad på deras egna känslor kräver det? Där andra får välja och avgöra vem du får umgås med?

Posted by Carl Norberg on Tuesday, February 28, 2017

Reflexiv kontroll har vi tjatat om ett tag nu och ingenstans finns det bättre strategiska exempel på detta än vad Trumpadministrationen nu uppvisar dagligen.

McMaster efter Flynn är ett skickligt spel för att skapa anslag mot underrättelsetjänstkollektivet och vidare är de båda "nej-tack" sägande försvarsgrensministrarna riktiga praktexempel, på hur att göra allmänheten irriterad på ledande giriga militärer - inom det militärindustriella komplexet - och spelet har givetvis ännu större effekter inom de reguljära förbanden där sådant beteende föraktas mer än någon annanstans, eftersom det är direkt kontraproduktivt i förhållande till vad stridande enheter tvingas leva efter som moralisk hållning.

Gissar att Mattis nu är en person - vars moraliska hållning innebär att till exempel hålla vad man lovat i förhållande till Iran - som många skrivbordsmiltärer nu fruktar att bli mönstrade av.

Tanken att yttrandefriheten har sina gränser någonstans runt den punkt där den sårar någons känslor är bortom idiotisk och farlig ... Vill du verkligen, alltså verkligen vill du leva i en värld där människor bryter personliga relationer, eftersom en annan uppfattning än en grundad på deras egna känslor kräver det? Där andra får välja och avgöra vem du får umgås med?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram