Inte Så Religiöst Motiverat Ändå

2017-02-27

Naturligtvis, de mest filosofiskt materialistiskt orienterade människorna kommer med tiden alltid att begå de dummaste handlingarna mot sin egen psykosociala välfärd, så är det ju!

Man kan ju dock tycka att den mänskliga dumhetens gränslöshet ibland tillåts ta sig väl påtagliga uttryck och i ljuset av att tidigare återkommande ha gömt sig från kritik bakom olika stigmatiserande begrepp mot kritiker, så börjar det bli mycket svårt att undvika att se att kulisserna nu befinner sig i fritt fall.

Maggots beteende mot Lavrov och Rundhultens mot Mattis, beskriver vad som ovillkorligen kommer att komma längs utvecklingens väg för svenskt vidkommande. Den dumheten har dock överträffats!

Israels beslut på onsdagen att flyga över ISIS fästen i Libanon, och sedan släppa bomber på syriska arméns positioner i Syrien , var ett riktigt genidrag - särskilt med tanke på att dessa flyganfall kom strax före fredssamtal i Genève var planerade att börja.

En riktig klassiker.

Nu har Israel sänt "elit underrättelseenheter" för att "övervaka" strider mellan syriska styrkor och "moderata" rebeller.

De försöker inte ens dölja sitt öppna stöd för extremistiska grupper i Syrien längre.

Varför är inte detta framsidans nyheter i ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedier i den Anglozionistiska västvärlden? Du vet varför.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram