Lördag

2017-02-25

Detta är någonting att fundera mycket allvarligt på. Vi befinner oss nu i korsningen nu, i vägkorsningen - inflexionspunkten till medvetandet. Vilken värld bidrar vi till att manifestera? Kommer vi som individer att oansvarigt låta saker glida längs vägen som de är? Svaret är upp till dig att göra verkligt. Vem gör vad och varför för att påverka vår framtid? Så nu gäller det av utgöra en del av den förändring som vi vill se i vår omvärld - DELA!Medan av Clintonsorosentusiaster Hitlerklassade Donald Trump portar presstitutionen på löpande band från att närvara på presskonferenser och medan det finns många människor - i Sverige speciellt - där ute hela i hela den Anglozionistiska västvärlden som fortfarande kan känna sig övertygade om att Grekland har förtjänat vad de har fått och att utkämpande av krig i fjärran länder, det är det enda sättet att hålla västvärlden med sin Aglozionism säker och givetvis att Putin är det största och elakaste spöket på denna sida om Stalin, om inte rent av värre, SÅ har ändå väldigt många – som dessutom blir allt fler – också kommit att till att börja ifrågasätta den officiella versionen (erna) av händelser som beskrivs i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna. Något som, om någon frågar mig, alltid är bra, även om det inte nödvändigtvis betyder att de slutsatser som dras alltid är helt relevanta i förhållande till verkligheten..

Posted by Carl Norberg on Saturday, February 25, 2017

Detta är någonting att fundera mycket allvarligt på. Vi befinner oss nu i korsningen nu, i vägkorsningen - inflexionspunkten till medvetandet. Vilken värld bidrar vi till att manifestera? Kommer vi som individer att oansvarigt låta saker glida längs vägen som de är? Svaret är upp till dig att göra verkligt. Vem gör vad och varför för att påverka vår framtid? Så nu gäller det av utgöra en del av den förändring som vi vill se i vår omvärld - DELA!

Medan av Clintonsorosentusiaster Hitlerklassade Donald Trump portar presstitutionen på löpande band från att närvara på presskonferenser och medan det finns många människor - i Sverige speciellt - där ute hela i hela den Anglozionistiska västvärlden som fortfarande kan känna sig övertygade om att Grekland har förtjänat vad de har fått och att utkämpande av krig i fjärran länder, det är det enda sättet att hålla västvärlden med sin Aglozionism säker och givetvis att Putin är det största och elakaste spöket på denna sida om Stalin, om inte rent av värre, SÅ har ändå väldigt många – som dessutom blir allt fler – också kommit att till att börja ifrågasätta den officiella versionen (erna) av händelser som beskrivs i de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna. Något som, om någon frågar mig, alltid är bra, även om det inte nödvändigtvis betyder att de slutsatser som dras alltid är helt relevanta i förhållande till verkligheten..

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram