Aleppo I Verkligheten

2016-12-26

Grattis svenska medier och politiker, ett Gott Nytt År!

Massgravar med dussintals kroppar civila som utsatts för brutal tortyr har upptäckts i Aleppos stadsdelar ockuperade av militanta, sade det ryska försvarsdepartementet på måndagen.
Många av liken hittades med saknade kroppsdelar, och de flesta hade skottskador i huvudet, enligt ett uttalande från det ryska försvarsdepartementets talesman generalmajor Igor Konashenkov.

"Fullbordandet av en unik storskalig humanitär insats av det ryska Centret för försoning i Aleppo kommer att förstöra många av de myter som har matats ut till världen av västerländska politiker" sade Konashenkov i ett uttalande. "Resultaten av endast en inledande undersökning av Aleppos stadsdelar hållna av den så kallade oppositionen" kommer att chockera många. "

Mass graves with dozens of bodies of civilians subjected to brutal torture have been discovered in Aleppo neighborhoods left by militants, the Russian Defense Ministry…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram