Upp Till Dig Att Agera

2016-10-30

Som sagt, det är allt fler som beskriver problemet på samma sätt och det innebär slutet för Anglozionisthegemonin.

Vi kan komma undan med två insikter från detta.

Den första är att trots Hillarys möjliga val är USA som en giltig och värdefull statsenhet krossad i mångas ögon. Detta är faktiskt en bra utveckling enligt vår uppfattning, med tanke på att USA (och dess brittiska styrenheter) inte har varit positivt för frihet eller frid i världen åtminstone sedan slutet av inbördeskriget.

Den andra slutsatsen, som inte är populär, men som vi har framfört tidigare, är att missnöje hos den amerikanska allmänheten skulle höjas med Hillarykampanjen.

Tanken här är att kaos och paranoia är tänkt att vara oändligt och ökas tills USA, liksom andra nationalstater, nästan splittras och mer aggressiv globalism öppen diktatur kan införas i spåren av sönderfallet.

Västerländska nationalstater har för närvarande starka kulturer. Dessa kulturer måste rivas om sann globaliseringen ska införas.

Bankeliterna i denna värld, framförallt i City of London, är fast beslutna att införa detta kaos, som det verkar. I Europa stegras kaoset tack vare införandet av den artificiella "immigrations kris."

I USA har Hillary serverat i stället för invandring, sprickbildning i den amerikanska kulturen så noggrant som till miljontals unga muslimska män. Närmast på agendan? Eventuell ekonomisk kollaps och "världs krig" stil på militär verksamhet.

Slutsats: Ja, det låter grymt ... och även konspiratoriskt. Men det finns mycket du kan göra för att säkra din säkerhet och välstånd - och din familj och även din omgivning. Du måste inse att det civila samhället du tror på försvinner (eller aldrig existerat). Och du måste agera.

Half Of Americans Believe 9/11 Conspiracy Theories … “The United States is a strongly conspiratorial society.” … A majority of Americans believe that the…
thedailybell.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram