Lika Inför Lagen

2016-10-30

Som vi sade på föreläsningen igår, det kommer alltfler problemformuleringar som resonerar i ljuset av verkligheten.

Förändringens vindar kommer nu virvlande så snabbt att det är svårt för många att förstå vad som händer. Och vad som ytterligare ökar förvirringen är alla krafter som genom etablissemanget verkar för att övertyga massorna att trots multiplicerande tecken på instabilitet, är "allt bra ".

Dessa bedrägerier som omger oss är nu konstanta och omöjligt att undvika. Hur mycket längre tid kommer det att ta innan en kritisk massa av befolkningen börjar se igenom illusionen?

Aktie- och obligationsmarknader hålls uppe av centralbanker och deras "allierade" för att gå allt högre och berika en elit några få på bekostnad av alla andra. De traditionella medierna överrapporterar det oviktiga, och underrapporterar de viktigaste sakerna. Det är verkligen förvånande vad som inte rapporteras, förmodligen i ett försök att minimera massorna uppmärksamhet på några riktigt viktiga frågor (Jemen, Rysslands ökande oro över västs åtgärder Wikileaks på HRC, etc).

Om det hela inte var så allvarligt, skulle det vara humoristisk eftersom lagvrängningen nu är så over-the-top uppenbar.

Eliten begår ofta brott utan några konsekvenser. Det är så illa, senare har vi sett arkitekterna bakom krig baserade på lögner bli befordrade till positioner med större makt, för att berätta nya lögner på en ännu större skala. (I DC, den artiga termen du jour är "påhitt" Men vi är alla vänner här, så låt oss använda rätt språk.. Lögner är lögner)

Samtidigt hamnar whistleblowers inför - under - hela tyngden av lagen. Och de små människor möter hårda, drakoniska konsekvenser för även de mest obetydliga av överträdelser.

peakprosperity.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram