Sant Ledande Verklighet

2016-09-27

Jag tror att individuellt oberoende skrämmer vissa människor eftersom det kräver att en människa ska utmana det okända i sig själv och ta sitt eget ansvar för konsekvenserna av ett misslyckande att våga försöka leva uppriktigt mot sina egna tankars skapande känslor. Våga förändra sig genom att ifrågasätta sina egna föreställningar. Egen makt är all makt individen måste ha och utan den finns bara slaveri. Följare handlar och köpslår utifrån sitt självförakt med sin mentala och andliga frihet med regeringar, oligarker och grindvakter, så att de aldrig behöver att möta dessa svårigheter.

Ibland, de är helt enkelt intellektuellt lata, till exempel har de lärt sig att bara sitta och tänka, det är att göra ingenting. Ibland, de saknar förtroende för sin egen förmåga - självförtroende. Ibland är de bara fegisar - rädda för vad de själva skall vara utan yttre faktorer för självidentifikationen. I vilket fall som helst, så är resultatet detsamma: ett liv i relativ lätthet som flyter med tidvattnet i en stor skolad egennyttig livsbåt, men som alltid, ja verkligen alltid blir till ett offer för ständigt kretsande hajar av ångestskapande mörker som kommer krypande nerifrån den själsliga dödens djupa dalar .

Självständighet kommer från självledarskap. Att kontrollera de tankar som kan utveckla den känsloskapande värdegrunderna. Så länge du är emotionellt beroende av systemet eller att dess deltagande oligarker ska avgöra din emotionella framtida utveckling för dig, så kommer du aldrig att bli något mer än en efterföljare, även om systemet har gett dig vad du uppfattar som en "plats vid bordet "och en titel för att du ska känna dig speciell. Så länge du tävlar om godkännande av systemet eller kollektivet, kommer du aldrig att bli fri, du kommer att fortsätta att stå i vägen för dig själv och din egen utveckling. När du kan stå framför en fientlig skara människor och delge dem dina synpunkter utan att bli förlamad av rädsla för hur de kan reagera, då du är på väg till självledarskap. Du är trygg i din förvissning om att dina argument har sådan bäring på verkligheten att du kan förmedla detta till andra.

Leta därför aldrig efter traditionella så kallade "ledare" i ett galet system eftersom det leder dig fel. Titta alltid efter lärare, människor som skapar fler lärare - naturliga ledare. En riktig lärare är någon som syftar till att göra varje enskild individ till sin egen ledare genom kunskap och delaktighet. En riktig ledare har ingen lust att pröva andra, bara att hjälpa andra så att de inte känner behov av att uteslutas utan istället vill medverka till att leda andra människor genom sig själva till att leda andra - som ett fiskstim.

Begreppet ledarskaps innebörd har blivit löjligt skevt. Många människor känner numera att för att bli en ledare, så måste man förtjäna sin väg genom systemet - vara "rätt" regering eller organisationsnummer - och uppnå artificiell status som andra beundrar, kommer att erkänna och respektera. I ett system som har den monetärmekaniska funktion som det här systemet har, man tar sig för pannan. Man kan inte bli en utsedd "läkare", oavsett hur personligen skicklig som individen är, utan att tjäna in rätt utmärkelser från det etablissemang som har lett oss hit till dit vi nu är, utmärkelser som i huvudsak köps till rätt pris eller ges som en klapp på huvudet för dem som kan utmärka sig genom att upprepa traditionella konsensus. Samma sak gäller för forskare, ekonomer, politiska myndigheter, etc. Detta skapar en slag professionell klass av idioter, i procent av befolkningen, vars åsikter behandlas med omedelbar vördnad enbart på grund av deras titlar. En vansinnets titeldiktatatur.

Verkligheten som därför ignoreras särskilt ofta i den vanliga tanken är dock att många "proffs" just därför också är rent faktiskt mer aningslösa än lekmän, om så bara för att de har utsatts för en betydligt mer komplex indoktrinering. Hur många universitetsekonomer, till exempel, helt förbisett det oundvikliga kollapsen av det monetära systemet på grund av derivatmarknaden och fastighetsbubblan, helt enkelt därför att de undervisades av etablissemangets system att sådana saker inte händer i den svenska finansvärlden? Verkligheten är den att ett glansigt diplom från etablissemanget inte nödvändigtvis kan göra någon intelligent, allra minst emotionellt, inte heller automatiskt så att den personen blir en ledare som andra annat än möjligen blint kommer att följa.

Nu lever vi i dödsryckningen av att emotionellt ointelligenta gangsters styr andefattiga belästa busar för att kontrollera nyttiga idioter vars själar faller allt djupare ner i meningslöshetens mörker.

14484696_10209018606917183_5285093157693032895_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram