Lögn Som Verklighetsbeskrivning

2016-09-27

De Anglozionistiska Kalle Ankabortförklaringarna når nya rekordhöjder:

"Saudierna har alltid trott att sättet att få ryssarna att backa är vad som fungerade i Afghanistan för 30 år sedan - förneka dem luftherravälde genom att ge MANPADS till Mujahideen" enligt en icke namngiven amerikansk tjänsteman till Reuters.

Med Syriens eldupphör i spillror, det finns en växande risk för att rika Gulfstater kan beväpna syriska rebeller, som vill skydda sig från syriska och ryska stridsflygplan, med portabla luftvärnsrobotar, enligt en rapport.

En amerikansk tjänsteman, talade på villkor av anonymitet, och sade till Reuters att Washington har tillhandahållit ett stort antal av bärbara luftvärnssystem (MANPADS), som anses vara ett hot mot lågt flygande flygplan, i Syrien genom att förena västerländska och arabiska allierade bakom att skicka utbildning och infanterivapen till måttliga oppositionsgrupper - terrorister - medan USA genomfört samtal med Ryssland.

Trötta på att dansa till Washingtons valser, kan Gulf allierade eller Turkiet förr eller senare tyst samtycka till att förmögna privatpersoner levererar MANPADS till oppositionsgrupper i Syrien, sade en annan amerikansk tjänsteman.

Tillfrågad om varför USA har inte kunnat övertyga den "moderata oppositionen" i Syrien för att skilja sig från Al-Nusra svarade UD:s Toner att det var rebellernas ansvar, och att de skulle behöva en sju dagars eldupphör för att göra det.

Talespersonen för Folkrådet Syrien sade på måndagen att Damaskus har en inspelning av samtal mellan den amerikanska militären och Islamiska Statens terrorister inför den USA-ledda koalitionens luftangrepp som drabbade de syriska trupper nära Deir ez-Zor.

With the Syria ceasefire in tatters, there is a growing possibility that wealthy Gulf states might arm Syrian rebels, looking to shield themselves from Syrian and Russian…
rt.com

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram