Ekonomisk Religion

2016-09-02

Möjligen men ändå bara möjligen, så finns det fler befolkningar som har blivit lika grundlurade som den svenska befolkningen har blivit.
Men om man bemödar sig att se detta som en omskrivning för den svenska dumhet som har lett oss dit vi nu är, så kan man inte precis se skillnaderna som betydande ur ett formateringsperspektiv

I den senaste bekräftelsen på det svenska partnerskapslandet Saudiarabiens snabbt försämrade ekonomiska situation, har kungahuset nyligen avskedat 16.000 utländska arbetare, så tidigare idag, ministeriet för islamiska frågor meddelade att det har sagt upp tjänsterna för 10.000 ersättningsimamer för att spara 360 miljoner saudiska riyal, eller mindre än $ 100 miljoner. Ministeriet gav ersättningsimamerna möjlighet att antingen gå över till positionen för en heltidsimam ledande fem böner per dag vid en moské eller att lämna sitt jobb.

"Många kritiserade rollen för ersättningsimamer och hävdar att de inte gör något användbart. Suppleantimamer får en lön på SR3,000 månaden. Departementet förändrar befattningen och beskrivningen av ersättningsimamer till kooperativ predikant. Kooperativa predikanter är ansvariga för att ge predikningar när det behövs ", enligt källan. Kooperativa predikanter måste ha en kandidatexamen i islamiska studier.

En akademisk formatering av guds nåde, med andra ord.

"Den kooperativa predikanten får ekonomisk ersättning och belöning för sina tjänster. Han kommer att följa de regler och föreskrifter på heltid och som officiell predikant. Suppleantimamer, imamer och predikanter har möjlighet att också bli heltidsimamer och deltidspredikanter ", sade källan och tillade att de som inte vill vara imamer kommer att vara kooperativapredikanter som har tilldelats en moské.

Man kan ju säga att den offentliga konsumtionen i alla händelser är lättare att öka när den går att förklara som ett påbud från gud.

För troende sa Bill, men det trista är att det svenska folket inte ens ser sin egen patetiska intellektuella belägenhet i ljuset av detta.

By Abdullah Al-Yousef and Ali Al-Rubaie BURAIDAH — The Ministry of Islamic Affairs has terminated the services of 10,000 substitute imams to save SR360 million. A source said the ministry gave the substitute imams the option to either transfer to the…
saudigazette.com.sa|Av Imran Syed

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram