Undran Om Tidsåtgång

2016-07-01

Ja, den Anglozionistiska infiltrationen sitter grundstumt i människors omedvetna kognitiva förmåga och den kommer att fortsätta till dess att människor börjar att ompröva sina värderingsgrunda(n)de föreställningar. Den processen har både börjat och har utvecklats dramatiskt mycket snabbare på senare tid.

Problemet är att etablissemanget inte kommer att släppa ifrån sig sin kraft att bryta motstånd frivilligt, eftersom det inte vill alla människors bästa. SÅ det krävs även fortlöpande en allt högre precision i det allmänna medvetandet i problemformuleringen.

Om inte detta sker tillräckligt snabbt så kommer vi att komma till en punkt där endast slutorden i PCR - artikeln äger adekvans:

"Betrakta grekerna och Portugal som tvingas av sina regeringar att acceptera personlig ekonomisk ruin för att öka vinsterna för utländska banker. Dessa regeringar representerar utländska bankirer, inte det grekiska och portugisiska folket.

Man undrar hur lång tid det tar innan alla västerländska folk kommer till slutsatsen att endast en fransk revolution komplett med giljotinen kan befria dem."

The Collapse of Western Democracy Paul Craig Roberts Democracy no longer exists in the West. In the US powerful private interest groups, such as the milita
paulcraigroberts.org

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram