Försörjningsbehov

2016-06-13
Att "Förneka förintelsen" är ett brott i Tyskland. Även att betvivla vissa aspekter av uppgifter om Förintelsen kan göra dig förtjänt av ett fängelsestraff. Yttrandefrihet i Tyskland är starkt begränsad när det gäller förintelsen. När det gäller de flesta ämnen även av extremt besynnerliga och dumma åsikter kommer de dock inte att ge dig juridiska problem.

Om du t.ex. offentligt uttryckte uppfattningen att Polen startade kriget mot Tyskland 1939 och Tyskland bara försvarade sig, men förlorade kriget eftersom Ryssland och Japan konspirerat mot Tyskland, och Hitler var en reptilisk shapeshifter från yttre rymden ändå ... Det skulle kunna vara uppfyllt av en hel del skepsis från omgivningen, men du skulle inte hamna i en cell för den saken skull, inte ens en vadderad en, knappast ens om du försökte övertyga människor om din synpunkt vid den vassa änden på en kniv.

Men om du råkar ha liknande avvikande idéer om historien om Förintelsen kan du hamna i fängelse i Tyskland.

Skälet för dessa lagar är att det offentligt i ett system som monetärmekaniskt syftar till att göra allt fler människor allt rikare på allt fler människors bekostnad, anses vara mycket farligt att se en historia genom rosafärgade glasögon. Överslätande och förnekelse av tidigare brott gör framtida brott desto mer sannolika, uppges den bakomliggande tanken vara. Och förhindra att det upprepas enligt tysk lag, uppväger begränsningar av andra grundläggande rättigheter i viss utsträckning.

Vad som händer om inte den historiska verkligheten då är fullkomligt återgiven, det vill säga beskriven av människor - vilka ovillkorligen är ofullkomliga - det tas det ingen hänsyn till.

Att historien givetvis enligt all gällande logik alltid måste ifrågasättas utifrån risken för att enskilda intressen annars exploaterar historieskrivningen till egen förmån, är givetvis närmast en pinsamt uppenbar självklarhet att behöva nämna. Ett förbud mot ifrågasättande blir därför också ovillkorligen ett principiellt erkännande av förekomsten av enskilda intressens inblandning. Verkligheten som sanning behöver inga stöttor, den klarar sig alltid eftersom dess enda konstant är förändring.

EU är i kaos, står inför att delas och är på väg att brytas isär. I en idiotisk kamp med de enskilda ländernas destabilisering som sin enda naturliga vän. Ovanpå den monetära bomben ligger Kalergi och Paideiaprojekten nu därför också som en ständigt växande kulturell bomb, vad som de alltså syftar till för att skapa och därigenom åstadkomma denna destabilisering. Dess naturliga centrum, ett Tyskland som blir alltmer politiskt uppdelat än det har varit under en lång tid och som skapar fler och fler fiender för varje dag som går. Men Merkel har eliminerat politiker runt omkring sig så grundligt att oavsett hur illa hon ser ut, jämfört med "de andra" ser hon inte så illa ut ...

Att Tyskland är under attack inifrån kan ingen med en IQ större än skostorlek missuppfatta. Att det är de gamla vanliga Anglozionistiska särintressen - de som skapade både Nazism och Zionism - som utför attacken inifrån är uppenbart. (Genom den politiska infiltrationen med Anglozioniststyrd Sunnesekteristisk extremism, som sker via Turkiska AKP:s utlandsfilialer UETD finansierat från Saudi). Detta som vidare bekant för för att kunna hålla Tyskland nere, för att ZIONATO skall kunna vara inne, för att kunna hålla Ryssland ute, så att kontrollen över strategiska naturresursflöden betalningsinfrastruktur och betalningsmedel inte skall kunna verka splittrande för Bankhegemonin, som styr allt.

Men nu ser det faktiskt ut som att hela planen nu går i stöpet beroende på att tiden inte räcker till, det går inte att skapa tillräckligt momentum för "terroristhotet" eftersom människor de bryr sig helt enkelt inte alls så länge som de inte blir drabbade själva. Så för att hinna utverka en annan syndabock för den kommande monetära bombens detonation har man skapat ett antal möjliga flyktvägar. Enter Brexit.

Men då, i så fall, kommer människor att börja söka efter sambanden för att förstå den större bilden och då kommer det medvetna medvetandet att öka.

Den produktiva grunden för ett land måste nämligen alltid främst sträva mot att möta försörjningsbehovet om landet inte skall falla samman

 13442152_10208124476724487_5960799372878534826_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram