Korrupt Överallt

2016-04-28

Andreas Obenius;

"Läkemedelsverket är betalt av läkemedelsindustrin som de låtsas kontrollera. 75% av läkemedelsverket budget kommer direkt från industrin.

När Astra T ex. skickar in en ansökan så granskar aldrig läkemedelsverket den nya medicinen utan litar blint på att det multinationella vinstdrivande läkemedelsföretaget egna studier.

Astra kanske gör 20 st studier och 19 av dem visar negativa resultat. Det betyder på ren svenska att den nya medicin som kostat miljard att ta fram inte fungerar, eller har massa svåra biverkningar.

Bara 1 studie visade positiva, bra resultat och då skickar Astra in enbart den studien och mörkar de andra 19. Så går det till gott folk...

Och samma skit är det med folkhälsoinstitutet, livsmedelsverket, smittskyddsinstitutet, läkarkåren. ALLA DESSA MYNDIGHETER ÄR KORRUPTA.

Det är därför vi medborgare måste ifrågasätta våra myndigheter och våra politiker som byggt upp detta dysfunktionella system och bibehåller detta korrupta system.

Riksdagen är teaterkulisser för att lura folket att vi har demokrati. Alla som är ordentligt pålästa vet att makteliten består av de som äger bankerna och äger media och äger vapenindustrin samt nästan allt.

Studera själv, ifrågasätt, var kritisk, lita inte på gammelmedia eller staten de finns inte där för att hjälpa dig medborgare utan för att dölja vad makteliten egentligen gör.

Vill du göra någonting bör du läsa på. Bli självförsörjande, odla allt du kan, gå ut i skogen det finns 3000 ätliga växter i Norden. Hitta vänner, släktingar som vill samma. Fixa eget vatten, el, avlopp. Bunkra mat, medicin."

/ FD politiker Andreas

ANALYS. Trots att hundratals personer fick narkolepsi, dvs hjärnskador efter massvaccinationerna mot svininfluensan 2009, har Folkhälsomyndigheten tecknat ett…
newsvoice.se

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram