Korrumpera(n)d(e) Infiltration

2016-04-28

WW3 i full gång.

Washington genomför för närvarande ekonomiskt och propagandakrig mot fyra medlemmar av fem i det block - gruppen - av länder som kallas BRICS - Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika. Brasilien och Sydafrika kommer att försöka att destabiliseras med påhittade politiska skandaler. Båda länderna är fulla av Washington-finansierade politiker och icke-statliga organisationer (NGO). Washington kokar ihop en skandal, sänder sina politiska resurser till handling kräver handling mot regeringen och dess icke-statliga organisationer på gatorna i protester.

Washington försökte detta mot Kina med en iscensatt Hong Kong "student protest." Washington hoppades att protesten skulle sprida sig till Kina, men systemet misslyckades. Washington försökte detta mot Ryssland med iscensatta protester mot Putins återval och misslyckades igen.

World War III Has Begun Paul Craig Roberts The Third World War is currently being fought. How long before it moves into its hot stage? Washington is curren
paulcraigroberts.org
Vill du fortsätta läsa texter av Carl Norberg?

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram