Individuell ISISmotivation

2016-04-26

Så lite på tal om ISIS nyss i medierna beskrivna "invasion" så drar vi oss till minnes att Kreml har uttryckt, artigt men bestämt, ett mycket svalt intresse för resplaner gällande annat än att ISIS kvarstannar på platsen:

Enter Syrien.

Vilket ger oss en fingervisning om varför ISIS - terroristerna anser att det numera är både dålig stämning och tråkigt klimat i dessa trakter, samtidigt som vi förstår att Kreml inte precis kommer att stressa ihjäl sig för att driva ISIS på flykt, de skall alltså kvarstanna på platsen.

Så i den ISISka tankesmedjan i Langley (Virginia) har man därför tagit ytterligare ett steg i personalvårdspolitikens utveckling, ett som skulle få personalvårdsofficeren på HMS Bounty att bli grön av avund över den rådande innovationsförmågan.

Först lärde vi oss ju vad som är piskan, den som bokstavligen fryser medlemmar till döden om de försöker desertera.

Som vi noterade igår

Enligt den irakiska mediebyrån Al sumaria News, försökte 45 avhoppare fly slagfältet under de senaste striderna i Irak. De anklagade desertörerna avrättades genom att låsas i likfrysar i Mosul i 24 timmar, utelämnade till en långsam, förmodligen plågsam död.

Deras kroppar blev enligt uppgift sedan utlagda längs sidorna av vägen vid stadens entréer till allmän beskåda för att fungera som en varning till någon annan terrorist som kan ha kommit på liknande tankar.

Ledarskap på högsta Anglozionistiska nivå med andra ord.

Men det hela blir bara bättre när vi nu får lära oss vad det senaste steget i den personalvårdande motivationshygienteorin är för någonting.

Nu lär vi oss vad den verkliga moroten är. En lönekupongbeskrivning som erhålls som detaljer ur det faktum att - enligt beslagtagna lönespecifikationer - ISIS nu betalar soldater extra pengar för varje extra familjemedlem. Dessutom, som en spirituell och särskilt romantisk extra bonus, någon som har en sexslav får ytterligare $ 50 ... USD naturligtvis.

Grundlönen som erbjuds arbetstagaren som på en lönespecifikation heter al-Jiburi var en spottstyver, bara $ 50 per månad. Men även om kassan hos en utmanade islamisk stat blir ansträngd, så visste Langely och Ankara att det skulle krävas mer för att upprätthålla lojaliteten hos en man med nio munnar att mätta.

En plisserad lönekupong bryter ner fördelningen per familjemedlem:

För var och en av sina två fruar skulle al-Jiburi få en extra dusör om $ 50.

För var och en av sina sex barn under 15 år, skulle han få ytterligare $ 35.

Alla "kvinnlig fångar" - sexslav - skulle berättiga honom till en ytterligare $ 50.

För al-Jiburi, som beskrivs i dokumentet som en tjänstearbetare för terroristgruppen, kom den månatliga betalningen upp till totalt $ 360, som utbetalas i amerikanska dollarsedlar.

Så med ISIS - terroristernas ökande benägenhet att öppet redovisa grunderna till hur olika utvecklingsförlopp har uppstått, så ökar naturligtvis också pressen på både Pentagon och Langley att se till att inte teknisk bevisning, eller vittnesmål, hamnar under Kremls, eller ännu värre Damaskus kontroll, i en tillräckligt stor omfattning.

Nu måste städpatrullen skynda sig på för att inte få alla skurhinkarna över sig.

13092041_10207796996817694_4968253820157452168_n.jpg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram