Maktens Egen Nytta

2016-04-17

Det handlar om kontrollen över strategiska naturresurser, betalningsinfrastruktur och betalningsmedel, det gör det alltid i grunden eftersom makt är kraft att bryta motstånd och ekonomi är hur resurser fördelas.

Vidare så havererar den Anglozionistiska bankhegemoni som styr den ekonomi som kontrollerar politiken inom BIS och IMF på grund av att den ackumulerade räntekostnaden medför det för alltid växande kravet på den överskuldsättning som skapar det rådande stagflationsklimatet.

Om - när krig är den misslyckade politikens förlängda arm och politiken styrs av den ekonomi som kontrolleras genom bankernas betalningsmedel, så blir det ovillkorligt vad som egentligen sker och på vilka grunder och kanske framför allt vilken roll som traditionell problemformuleringsorientering har spelat...

Det har har alltid varit så att den mekaniskt funktionsmässiga ekonomiska makten har kontrollerat och styrt utvecklingsriktningen för att gynna sig själv, detta är möjligt bara eftersom människor inte har tillräcklig makt över sig själva när de inte vågar ifrågasätta sina egna föreställningar.

Därför har alla dessa fokusmagnetiska polariseringsskapande kulisser etablerats av makten, för att människor inte skall bry sig om vad som egentligen avgör deras liv och tillvaro. Först och främst deras egen förmåga att utveckla sig själva vidare genom ifrågasättande av sig själva och sedan vidare till den ekonomiskt mekaniskt funktionsmässiga tillvaro i samhället som styr och kontrollerar den materiella fördelningen.

13043701_10207730254309173_72419634363079919511_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram