Människohandel

2016-03-31
MP är kapat i många kommuner.

"Det svenska folket är högst skuldsatt i hela världen. Eftersom skulderna kräver att fler människor skuldsätter sig för att betala kostnaden på tidigare lån och hela banksystemet är ett pyramidspel kräver bankerna att fler människor kommer till landet.

Detta är varför Wallenbergs vapenlobbyist Stefan Löfven (från BAE Hägglunds) skänkte 700 miljoner kronor till Erdogan trots att han hjälpt finansiera ISIS och Mehmet Kaplan besökte Turkiet och begärde pengar för resan i efterhand för "hotellbesök" som han "saknade kvitton" på.

Vad var det egentligen Kaplan använt pengarna till?

Att banksystemet inte kan likviditetsförsörjas utan fler juridiska personer som kan skuldsättas kräver alltså den samverkan som Miljöpartiet och Socialdemokraterna nu har med Erdogan för att forsla människor till Sverige. En sådan organisation som detta sker under är Refugees Welcome.

En annan organisation är "Ingen Människa Illegal". Istället för att fråga sig varför människor måste göras LEGALA, så säger alla att människor måste göras ICKE-ILLEGALA.

Det som gör en människa "legal" är de pappren som bokförs då en juridisk person skapas. Det är med dessa papper som en juridisk person kan skuldsätta sig och utöka penningmängden i Sverige för att likviditetsförsörja pyramidspelet - banksystemet - som alltså kräver evigt ökad befolkningsmängd genom flyktingmottagning i sin nuvarande form."
//M.A.

#Folkresningen #Bankreform #DeFria
#Skuldmyntfoten #AllWarsAreBankersWars

http://www.dn.se/nyheter/varlden/erdogans-stod-i-sverige/

 

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram