Hjärtats Förhoppning

2016-03-30

Jag skämtar ofta om att jag beklagar att jag lärt mina barn att tänka själva, men i sanning förundras jag över deras insikter, eftersom det är deras generation och generationer utöver deras som ger mig hopp. Dessa unga själar så i samklang med verkligheten, på ett sätt som jag har aldrig sett tidigare, det verkar som att de så lätt kan förstå vad det tog mig betydligt längre tid att upptäcka. Ja, vi måste uppmuntra deras eget unika jag, att ofta säga..och uppmuntra deras individuella utveckling som människor och anslutningarna till verkligheten, balansen i naturen..yin och yang..genom att känna och se i deras hjärtan och sinnen vet både de och vi instinktivt vad vi har glömt.

Jag förstår frustrationen av att hantera människor som inte håller det medvetna medvetenhetsmåttet eller ser oss som en del galna konspirationsteoretiker, men ord som får eller sovande eller att förringa deras intelligens kommer inte att vinna kampen i slutet eller inom oss själva och mellan då och vår egen medvetna medvetenhet är det inte bara ganska viktigt att förstå att vi alla söker efter en sanning, den som beskriver verkligheten och inte alla åsikter måste instämma hela tiden eftersom vi har kommit olika långt på vägen inom oss själva. Bara envar kan gå sin egen väg Målet är både resan till sann frihet att vara sig själv - att utvecklas och att vi alla ser världen utifrån våra egna liv och uppfattningar samtidigt som vi växer och är i ständig rörelse.

00

Jag själv skulle kunna diskutera otaliga föreställningar inom mig angående mig själv som inte är samma sak som jag var då. Jag som alla är full av mening och innebörd, men uppmuntran av betingelser utanför boxen ger synpunkter och debatt och på grund av detta har jag kallats varje namn i boken och många gånger detta av någon som är inom denna vår egen sanningsrörelse.

Den goda nyheten är att våra siffror växer. Tyvärr är de dåliga nyheterna att var och en av oss ibland glömmer att vi är alla på samma sida, den där bara vi kan utvecklas, oavsett den plats vi vardera vandrar på denna väg. De krafter som jag talar om som motstånd utanför oss själva är inte alltför glada i vår upplysning och de kommer att göra vad de kan för att finna något sätt för att avsluta vårt uppvaknande till större medveten medvetenhet och enligt min mening är det samma gamla spel och trick, runt varje hörn som de försöker att hålla oss separerade med och jag tror att vi återkommande bör ställa oss några frågor om kommunikationen i sociala medier och vårt eget sätt att kommunicera på, så att vi inte hamnar i samma fälla - igen.

Vår ilska bör hållas koncentrerad i riktning inåt i stället för på varandra i det fall vi inte kan kontrollera den. Jag har sett dem - i en evighet - använda samma instrument för att göra oss för - arga för att kunna ha kontroll..religion, politik, ras och klass genom de traditionella medierna som som alltid driver samma agenda.

398499_516571861709598_2132150888_n.jpg

Varje berättelse som pumpas ut av mediakoncernerna ..god kille kontra dålig kille..de som kontrollerar vem som ska älskas och vem som ska hatas..vad är coolt och vad är häftigt, aldrig tar någon minsta hänsyn till våra friheter till uttryck. "Vi är trots allt bara fångar här i vår egen enhet, i oss själva som individer", men när vi blir fria från att själva censurera oss är det som en gåva vi vill ge världen - vi kan bidra till förbättringen.

Under hela tiden har de därför också blandat sanning med lögner för att förvirra oss, men vårt hjärta som barn visste tidigt vad som fortfarande är inom oss att veta och att be sig själv om lite urskillning inte bara kanske kan göra att vi skulle vara mindre oroliga för politisk korrekthet. Åsikter är just detta och våra meningsskiljaktigheter är småaktiga när vi tittar på den större bilden.

När vi växer, observerar vi alltmer runt omkring oss, vi får vidare och djupare perspektiv, en bättre grund för bedömning. Jag hoppas att vi kan finna styrkan att vara snälla och respektera våra olikheter snarare än att känna ett behov av att bedöma eller förnedra. Det finns alltid undantag från reglerna, men jag vet att mer än något annat önskar vi en bättre tillvaro för våra familjer och i detta måste vi förena oss genom att förändra oss själva .. I fred, kärlek och upplysning.. hoppas detta hittar en plats i ditt hjärta värd att fundera över.

399_10207595685025025_1049312697974392087_n

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram